36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Att pimpa bilen med exklusiva fälgar ger verkligen den rätta känslan som du förtjänar. Det finns verkligen fälgar och fälgar.

Har du som mig tänkt att vissa bilmärkens fälgar har riktigt snygg design som du gärna haft på din bil? Att köpa Bwm fälgar online och installera på en Volvo bil kanske inte känns så lockande. Men nu behöver du inte fundera mer på hur du ska lösa problemet för få snygga fälgar. På sajten Wheels24 så finner du ett brett utbud att snygga design fälgar som är replika design från original fälgar som passar till de flesta bilmodellerna utan märke på sig.

Givetvis så kan du komplettera med ett märke på dina fälgar genom att klistra på det i efterhand. Men det är inget sajten skrivet ut, men då jag har köpt fälgar från Wheels24 så vet jag detta.

Recension Wheels24

Riktigt snygga designs, bra kundservice och hög kvalitet. Det finns många olika typer av ”replika, replica fälgar och är ett riktigt guldkorn på marknaden. Fälgarna sälja som fälg-sett och det är enkelt köpa till däck som passar till.

Jag valde få mina fälgar och däck levererade direkt till min bilverkstad för att göra det enkelt för mig. Jag boka mitt byte online och bytet av fälgar var klart inom en vecka.

Det är viktigt att man installerar fälgarna enligt konstens alla regler.

Fälgarna från Wheels är identiska i utseendet original fälgar + identiska i konstruktion och stabilitet till de originala fälgarna från huvudleverantörerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *