36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Har du suttit och sökt på Affiliate marketing, How to start Affiliate marketing, eller på svenska hög kommission Affiliate så är det tyvärr så att du kommer inte finna så mycket information om det i den Svenska Google.

Men lyckligtvis är du här och vi arbetar med High ticket Affiliate marketing programs. Här kommer du kunna få ta del av det vi refererar och tjänar bra på!

Vad skiljer High ticket Affiliate marketing vs Affiliate marketing? Främst skulle jag säga 1. Du inte börjar på noll varje gång efter en försäljning är gjord. 2. Du få hög provision.

High ticket Affiliate marketing

  • Högre provision
  • En kund generera månatlig summa pengar (prenumeration)
  • En kund kan generera fler försäljningar, tex 30 dollar som ingångsköp och därefter köper dom en dyrare produkt
  • Dyra produkter = mer provision
  • Är ofta utbildningar online, programvaror mm

Vanlig Affilate 

  • Lägre provision
  • Sträva efter nya kunder varje månad
  • Krävs många försäljningar för kunna leva på det

Ser man på vad dom flesta gör i Sverige, så är att  främst olika jämförelsesidor som: casino, lån, matkassar osv. Lån tex det betalar ofta ut en provision på runt 300-1200 kr per lån. Det är helt klart bra pengar jämfört att skicka trafik och få provision på en skönhetsprodukt.

Jag började med löshår och skönhetsprodukter, det gick ganska bra då jag kan SEO-optimering. Men trots det så provisionen låg och var svårt tjäna stora pengar på Affiliate 

Troligtvis kan du en del om Affiliate om du hittat hit, men vill få mer passiv inkomst så att du kan leva på att tjäna pengar online. Nu pratar vi hög provision och mycket pengar.

Alla med med rätt system kan skapa lönsamma online inkomster!

Kom igång, kontakta mig med ämne ”Hight ticket Affiliate” på —> info@manity.se så ska jag ge dig verktygen och bli din mentor. Du kan ta infon med och klara dig själv givetvis.

Jag lever idag på Affiliate marketing och det är livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *