36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Söker du en snygg  linnekavaj? Alla män bör ha en uppsättning kavajer och jag skulle säga att en beige linnekavaj är ett måste. Det är så otroligt fräscht och gångbart. Ska du ut till skärgården på en middag i hamnkrogen? Matcha en vit-shirt med en linnekavaj och ljusa byxor och ett par loafers. En linnekavaj är sommarens viktigast plagg skulle jag säga väldigt snygg tillsammans med en vanlig skjorta eller t-shirt. 

beige linnekavaj

En linnekavaj passar till sommaren

En ljus beige linnekavaj är ett motiverat köp då den har en sådan mångsidighet.För även om kostymen knappast kommer att användas på något annat än ett bröllop eller en trädgårdsfest, är både byxorna och jackan mer användbara. Du behöver inte köpa en hel kostym av det heller.

Linnekavaj passar bra till: Chinos, khakis och jeans. Just det där skulle passa bra till en linnejacka och kanske slänga en skjorta i bomull till det, vit eller en ljusare färg. Det kommer att ge dig en mycket luftig, mycket trevlig känsla.

Vilket tyger passar bra till linne?

Linne passar bäst med andra naturliga tyger som bomull, denim, siden och ull. Mjuka, naturliga tillbehör i läder, canvas, rep och trä kompletterar linne. 

Vilka skor bör man ha till en linnekavaj?

Här skulle jag säga, bär du en ljus linnekavaj bör du undvika svarta skor. Det är fint att matcha med ett par mockaskor eller ett par finskor av skinn i ljusare slag. Loafers är alltid fint på sommaren om det passar din klädstil, jag skulle även säga att ett par vita sneakers kan inte gå fel heller.

 

1 kommentar

  1. […] Lätta skjortor och toppar Lätta skjortor och toppar är också perfekta på sommaren. De ger dig en elegant look samtidigt som de håller dig sval. Välj tunna material som bomull eller linne för att hålla dig bekväm. På kvällen är det snyggt att komplettera med en linnekavaj. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *