36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

När ens flickvän fyller år brukar man som partner få förväntningar på sig. Så i detta inlägg tänkte jag berätta om bra tips som jag brukar använda mig av när det närmar sig min flickväns födelsedag. Vi män tenderar att inte ha lika mycket framförhållning som kvinnor och när det gäller födelsedag så är det bra att visa att du kommer ihåg dagen. Detta är givetvis något som skiljer sig åt i förhållande men är din partner någon som tycker om fira speciellt.

Berätta att du planerat något

Du kan inte förvänta dig att din partner är tillgänglig för en middag eller så på sin födelsedag. Få människor vill sitta själva på sin födelsedag, så det är det är lämpligt att berätta att du har något planerat för er och vilken tid du tänkt dig. Du behöver inte berätta i detalj vad det rör sig om men det gör det lättare för din partner att planera sin dag. Plus det är roligt att ha något att se framemot. Så boka gärna restaurang i tid, minst 2-3 veckor för att vara säker att du får bord. 

 

Så hittar du en bra present 

Att ge presenter till varandra som ett par kan vara väldigt roligt. Du vet vad din partner älskar, vilka små dagliga irritationer som du kan lösa med en omtänksam gåva och hur mycket de kommer att uppskatta den träffsäkra gesten.

Oavsett prisklass vill du gärna ge en present som din flickvän kommer att uppskatta. De flesta av oss behöver är en liten riktning i rätt håll och några bra alternativ att välja mellan, så här finns en sammanställning med en lista över våra några utvalda presentidéer för flickvänner av alla slag för att hjälpa dig. Ett bra tips är att när du hör din flickvän berätta om saker hon vill ha, lägg det på minnet eller gör en anteckning i din mobil så du har en lista med aktiviteter och presenten du vet hon kommer att uppskatta.

 

Komplettera gärna din present med en bukett blommor 

En bukett blommor ger en perfekt touch. Det låter klyschigt, men det är sant. Genom att gå den extra sträckan för att visa din kärlek och påminna dem om hur speciella de är för dig, så kommer du att göra dig själv så mycket mer imponerande, så mycket sexigare och kapabel i din kvinnas ögon. Röda roser symboliserar evig kärlek, de finaste rosorna finns hos blomsterhandeln inte på mataffären. 

Ha en härlig födelsedag tillsammans

När någon fyller år är det trevligt att inte behöva bråka om vardagssaker och brukar du vakna med ett dåligt morgonhumör så försök att vara extra positiv just denna dag. Försök att sprida kärlek. Börja dagen med önska grattis på födelsedagen, jag skriver det för det är inte självklart. 

Har ni barn tillsammans?

Är ni en familj med barn, se gärna till att involvera barnen inför födelsedagen. Barnen behöver inte vara med hela dagen om ni inte vill men det är trevligt att kanske gå och äta lunch på något ställe som ni alla tycker om att tillbringa tid eller göra någon rolig aktivitet. Barn brukar ofta rita fina kort men det fin gest att tex låta barnen välja blommorna eller någon present för att få känna sig delaktiga. Något som jag tror uppskattas hos många mammor är att få lite ledigt, varför inte ägna kvällen åt en date night där du i förväg ordnat barnvakt. Att unna sin partner en sovmorgon på sin födelsedag är nästan underförstått..

Svensk tradition med födelsedag

En av Sveriges sötaste födelsedagstraditioner är främst reserverad för barn. Familjemedlemmar vaknar tidigt på barnets födelsedag och överraskar dem genom att ta med dem frukost i sängen, som kan innehålla en bit födelsedagstårta.

 

Klä upp dig

Har du planerat att klippa dig veckan efter, boka om och klipp dig innan födelsedagen. Att göra sig fin för sin partner är sätt att hålla kärleken vid liv och det gäller genom hela förhållandet. 

 

Romantiska aktiviteter på födelsedag

  • Frukost på sängen
  • Visa din kärlek i ord
  • Fråga din partner det är något specifikt som denne skulle vilja göra
  • Ha ett äventyr planerat för dagen
  • Överraska henne med biljetter till ett evenemang.
  • Överraskning födelsedagsfest
  • Förbered en speciell måltid för henne
  • En weekend resa

 

Var romantiskt

Det är svårt att vara romantiskt ibland och sätta ord på sina tankar. Män tenderar att ofta visa sina känslor i handlingar men säga det i ord kan betyda mycket för din älskade. Fundera vad som stämmer överens med dig och börja använda det mer i din vardag, vi alla uppskattar att bli uppskattat.

 

Nedan finns några romantiska meningar

  • Du har förverkligat mina drömmar.
  • Att umgås med dig är det jag älskar mest. ..
  • Min dag börjar med dig i mitt sinne och slutar med dig i mina drömmar.
  • Att få umgås med dig får mig att känna mig så glad.

 

Slutligen:
det räcker inte att du bara bjuder till en dag per år och suckar vid alla hjärtansdag att det är kommersiell dag. Kärlek och ett långvarigt förhållande är något du arbetar på varje dag för att underhålla det, precis som med bil man behöver skicka den på regelbundet recond. Jag tror på att man ska vara en gentleman, kvinnor är trots allt dom som drar det tunga lasset med att föda barn och det är ofta kvinnan som gör hemmet till ett hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *