Har du någon gång tänkt att förhållandet behöver få lite mer glöd? Ja då kan det vara perfekt att börja 1:e december till julafton med 24 luckor med spännande innehåll. Jag pratar om en sexkalender för vuxna.

Få mer glöd i förhållandet

När det handlar om att stärka relationen och få mer fysiskt relation handlar det om att planera in tid för det. Många som säger sig börjat få en mer tråkig relation tycker det beror på att allt blivit få förutsägbart. Några tips från hemsidan Sporthälsa är att börja prata om det ni tänder på och visa uppskattning för varandras kroppar för få en stärkt förhållande. Ofta när en relation kan börja kännas tråkig när ni slutar anstränga er för att lära känna varandra. Trots trygghet i ett förhållande går det uppleva att det känns spännande och även om ett förhållande känns tråkigt är det inte dömt att misslyckas.

Med en sexkalender blir det med varierat vuxet innehåll och gör det möjligt att våga prova något nytt, för ofta när man har något hemma är det stor chans att man provar det. Värdet i dessa julkalendrar är också betydligt högre än om du skulle handla alla saker individuellt. Så kika på denna topplista på sexkalendrar. Dessa är väl främst tänkt för par men det finns även kalander som inte är riktat just till jul. Äntligen behöver man inte känna sig för gammal att öppna en julkalender.

Många relationer blir tråkigt för dom tror sig veta allt om varandra, men det kan man möjligtvis göra. Låtsas som om ni inte känner varandra och bli nyfikna på varandra igen genom frågor, varför inte djupdyka inom sexlivet och sexfantasier?  Ett bra tips är att testa andra ställen en sovrummet, boka in en weekend på ett hotell, mys framför brasan med en filt. Försök att klämma in lite mer egen tid fram till jul och se vad 24 dagar kan göra för ert förhållande. Ett tips är att avsätt varje första advent till använda sakerna ni fått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *