36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Nyligen så såg jag en väldigt intressant video på Youtube som heter: If you´re single & can´t find deep love in a relationship- Watch this, av kreatören Jay Shetty. Det var en väldigt intressant och lärorik video om finna kärlek. 

Jay berättade att kärlek behöver nå en viss djup, för att det ska bli långvarig kärlek. Det räcker inte att man tycker att den andra är snygg och rolig, på sikt kommer det inte räcka. Kanske du är bekant med att man behöver dela samma visioner i livetDet finns 5 olika typer av attraktion

 Kemi-

  • Kroppsligt utseende – Hur vi tycker den andra ser ut, den ser bra ut osv.
  • Yrke, status- Man tycker om partners val av yrke, deras status, vad dom uppnått i livet.
  • Mental förmåga – Hur den andre tänker,  hur dom uttrycker sig.

Dessa första tre är Kemi och det är ofta dom som ligger till grund för mångas förhållande. Men det är svårt att bygga ett långvarigt förhållande om man inte har alla grundstenar. 

  • Emotionell, omtanke – emotionell intelligens omtanke, medkänsla och stöttande.
  • Spirituellt – Värdegrunder, vad lever vi efter, hur vi passar med varandra.

Att gå från dejting till att få ett långvarigt förhållande behöver helst vi passa på alla plan, det går givetvis utan dom men oftast är det dom 3 första som får bära förhållandet och det blir ofta förhållanden som kräver mycket kompromisser och svår roddande.
Har du någon gång funderat på vad du söker i ett förhållande?

Det kan vara bra att veta vad dina värderingar är, vilken typ av person du är. När vi känner oss själva är det lättare att lära känna andra människor på ett djupare plan. Ju äldre vi blir desto mer brukar vi veta när vi finner rätt, vi har provat oss fram. 

Söker du kärleken och är redo för det, så kommer du finna kärlek. Ett tips är att ha gärna klart med vad dina värdegrunder är och prata om framtidsplaner ganska tidigt in i dejtandet. Att kunna kommunicera med varandra skulle jag säga är nog det viktigaste i ett förhållande. Träffar du ständigt liknande personer, bryt mönster, du kan inte förvänta dig nya resultat om du gör hela tiden likadant! 

Lycka till med att kärleken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *