36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Samarbete medsexleksaker365.se

Är du med spenderat mer tid än någonsin framför Netflix? Nu ser jag serien Bakom hennes ögon och vilket sex dom har, kan det verkligen vara så bra?

Tal om film, visste att många skådespelare förväntas att kunna göra en dansscen och även kunna spela in en intim scen och att det är kunskap som lär ut. Sedan Metoo rörelsen drog igång, så har det blivit allt vanligare att ha med en intimitet koordinator på plats på filminspelningar. Deras uppgift är att se till att går som det ska, vart skådespelarna får ta på varandra, vad som ska göras att intima scenerna hålls inom den ram som skådespelaren gett samtycke till. Allt är planerat i detalj, men för oss tittare ser det helt spontant och passionerat ut. Så sitter vi här hemma bakom skärmarna och tänker att vi vill ha det likadant med våran partner.

Det får mig att tänka på hur många partners man har träffat som där det inte varit så bra som på film. Självklart så är det ju alltid nyhetsfaktorn som spelar i början, men trots det så är det par som håller ihop i många år så det går ju. En annan sak som slog mig är att jag nog aldrig sett par på film som använt sig av sexleksaker, vad konstigt egentligen tanke på hur normalt det är? 

Att inkludera sekleksaker i relationer

När jag talat med tjejkompisar så har dom berättat att det faktiskt är männen som ofta inte vill ha med sexleksaker i hetro relationer. Här har jag alltid trott att det ofta är männen som tar upp och introducerar sexleksaker, men ofta så är det istället tvärtom. Att inkludera sexleksaker i relationen behöver inte betyda att den andra är otillräckligt utan att det är spännande. Se det som en rolig grej som fler borde våga prova…

Den största anledningen till att varför sexet ofta inte bli är så bra som det skulle kunna bli, beror på är för att många tror att sex är en enmansshow. Det betyder båda parterna endast fokuserar på sitt eget njutande och att komma i mål. Att ha sex är något man gör tillsammans och resan dit bör man göra ihop, tex du spelar väl inte i padelmatch och försöker bli ensam vinnare om ni är två i samma team?

Män som de flesta vet tenderar ha lättare att få orgasm än kvinnor, så där är det viktigt att ge mer tid för kvinnan med även fast du är redo fort. Varför inte fråga om hon är nära? Hur det känns osv?

Glöm för gudskull inte förspelet!

Bara för att du är sugen och kanske varit det under dagen, så betyder inte att den andra är i samma mode som dig. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *