Älskar du att bo på hotell, och önskar att du kunde göra det jämt? Då är du inte ensam. Det är det en tydlig trend att vi svenskar vill bo som på semestern, och därför blir denna typ av lyxbostäder allt vanligare. 

 

Att flytta till det perfekta boendet

Jag har funderat ett tag på vad som skulle vara det ultimata boendet för mig och jag har kommit fram till det. Jag skulle vilja bo i en lägenhet som har en bemannad reception, privat gym och allrum att hyra för fest. Denna typ av boenden har funnit länge i New york och jag har sett och drömt om det från de olika mäklarbolagen jag sett. 

Boenderna har ofta olika namn som: plusboenden, livsstillboende, lyxboenden, lyxiga boutiquelägenheter.

Varför man vill ha denna typ av boende är bland annat för  receptionen kan hjälpa en med att skicka kläder till kemtvätt eller städhjälp. Vissa boenden har pool med utekök, loungedelar och takterrasser med jacuzzi. Målgruppen till dessa boenden är dom som vill ha ett city­liv men uppskattar ändå pooler och andra bekvämligheter som är populära i villaområden. Det är trevligt att ha tillgång till  hotellservice dygnet runt. 

Mer tid över i vardagen?

Jag kan tänka mig att man blir ganska så bekväm men att man får mer tid över i vardagen. Tänk att slippa behöva bege sig till ett gym och kunna gå direkt påklädd i träningskorna och börja träna. Du behöver aldrig vara hemma från jobbet för att kunna ta emot en leverans. Medans du är iväg kan ditt hem städas, maten kan placeras i din kyl. 

Detta är verkligen något jag kan se mig framför att flytta till. Grabbarna Flytt är en flyttverksamhet både i Stockholm och flyttfirma i Finland. Jag såg idag att Tanbyklara användes sig av Grabbarnaflytt i sin Vlog på Youtube och hon rekommenderade dom. Jag gillade att dom plastade in sängen så att man slipper fläckar för sist jag flyttade med en annan flyttfirma så fick jag några fläckar på min sänggavel och jag är väldigt kinkig med fläckar och det är viktigt att möblerna inte påverkas av en flytt. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *