36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

När du ska flytta från en bostad till en annan, så är det även viktigt att komma ihåg att du måste göra en flyttstädning av den gamla bostaden. Det du kan välja att göra det är att anlita en städfirma i Kronoberg att göra din flyttstädning, om det är där du bor. Sedan har du även valet att klara av den på egen hand.

Få hjälp med din flyttstädning

Du som känner att du inte har tid eller lust att göra en flyttstädning, du kan som sagt låta en städfirma i Kronoberg ta hand om det. Då vet du säkert att det blir en noggrann städning som godkänns vid besiktigning. Det går även snabbt att få bostaden städad med hjälp av städfirma, samt att det inte behöver kosta allt för mycket, tack vare RUT-avdraget.

Flyttstäda på egen hand

Om du har bestämt dig att flyttstäda på egen hand, se till att du har det du behöver. Det är då saker som dammsugare, mopp och hink, trasor, rengöringsmedel och så vidare. Tänk även på att ha en pall eller stege, så att du når att städa överallt. Du bör se till att skaffa dig en checklista, som underlättar för dig. Det så att du inte glömmer bort att städa vissa saker. Bocka av allt eftersom.

Det du kan börja med, det är att putsa alla fönster, både på insida och utsida. Gå sedan vidare och städa vardagsrum och sovrum. Där är det torka av lister, karmar, uttag, inne i garderober med mera. Samt dammsuga och torka golv.

De rum som kräver mest tid, det är badrummet och köket. Så se till att lägga den mesta tiden på dessa rum och följ checklistan. Det så att inget missas i dessa rum!

Glöm inte heller av att det ska städas i biutrymmen så som balkong/uteplats samt eventuellt garage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *