36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Inredningstrenderna går mot mer minimalistiskt inredning och hållbar inredning. Att skicka iväg saker till förråd för göra mer utrymme för att leva prioriteras. Enkelheten med att kunna tillgå sitt förråd och säkert gör att det är bekvämt och känns prisvärt. Vi har under senaste tiden spenderat mer tid hemma och behövt anpassa hemmen mer för att både leva men att arbeta hemifrån från ett hemmakontor. 

Får mer utrymme över i boendet

Många hyr förråd och torrförvaring hos Pelican Self Storage) inför en flytt. Det är troligtvis en av de absolut vanligaste orsakerna. Men har du tänkt på att det finns betydligt fler smarta tillfällen att göra detta på?

Organisera dina prylar

För vissa känns det hemskt, för att andra är det en frigörelse. Men oavsett om man vill förvara tillfälligt inför en flytt/försäljning eller om man vill ha mer plats hemma, så kan det vara smart att hyra ett förråd. Faktum är att många hyresrätter saknar bra förråd, eller tillräckliga förråd. En annan bra sak, är att det är lättare att organisera och få snyggt hemma om man placerar vissa saker ett i ett hyrt förråd. 

 

Just det där med organisering är något som många har problem med. Många är ändå nöjda, eller inser inte ens sin brist. Då kan man ta hjälp av en konsult eller bara inspireras i inredningstidningar. Även om man vill ha en personlig eller unik prägel, så är det en bra idé att göra sig av med saker (eller köpa nytt) och kanske omorganisera detta.

Välj rätt sorts förvaring

Det finns en uppsjö alternativ där ute för dig som vill förvara dina saker. 

Här är några exempel:

  • Hyra förråd genom selfstorage
  • Hyra ett förråd genom hyresvärd
  • En extra hyresrätt
  • Köpa ett förråd
  • Hyra eller köpa ett riktigt lager

 

Några av dessa alternativ är prisvärda, några alternativ är riktigt dyra. Hyra eller köpa ett riktigt lager, eller en lagerlokal kanske lämpar sig främst för lite större firmor. Men det finns även situationer då enskilda privatpersoner kan tänka sig vara intresserade av det också. Exempelvis om det rör sig om riktiga entusiaster som sitter på en större budget.

Oavsett vilken lösning du väljer så finns det smarta lösningar som kan förenkla din vardag på fler sätt än du kanske förväntar dig.

Livet i ett prylsamhälle

Vi lever i ett ganska materiellt samhälle. Prylar finns överallt, bland oss men också runt om hela världen. Visst finns det platser där det inte finns prylar, exempelvis i Saharaöknen eller till och med i de svenska skogarna. Men i stort sett överallt där det finns människor, finns det åtminstone enstaka prylar. 

Vissa älskar prylar, andra föraktar prylar. Men i och med vårt stora behov av materiella ting, så begränsas utrymmena för många människor. Det gäller givetvis inte de som äger gods och herrgårdar, men de flesta vanliga människor får tids nog både sälja och slänga saker. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *