36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Svischa fram med Zipforce One, en svensktillverkad elmotor som nu finns hos SmartaSaker. Bygg om din vanliga cykel och få en elcykel. Eftersom motorn är så lätt att ta loss kan du bestämma själv när du vill cykla med egen benkraft eller när du vill ha lite hjälp på vägen. 

Innovatören Måns Bengtsson fick idén till en portabel motor då hans rut till jobbet blev betydligt längre. Men istället för att köpa en helt ny elcykel, började han klura på en mer hållbar lösning som gjorde att han fortfarande kunde cykla på sin gamla hoj. Målet var att kombinera en stark motor med ett kraftigt batteri. Samtidigt skulle elmotorn vara liten så att den enkelt skulle kunna gå att ta av. Allt för att minimera stöldrisken.

När du köper Zipforce får du ett komplett kit med motor, batteri, laddare, trampsensor och cykelfäste. Allt du behöver för att trampa igång. Du kan cykla cirka 30 km med motorn om batterit är fulladdat. Om du har mindre kraft kan du cykla ännu längre. Ett helt urladdat batteri tar ungefär 4 timmar att ladda upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *