36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Samarbete med Fyndiq.se

Idag är ett mobilskal inte bara ett bra skydd för din mobiltelefon utan också en snygg accessoarer att matcha med dina kläder.

Dyra design mobilskal i all ära, men ibland så vill man bara ha något mer unikt mobilskal på mobilen. Vad är mer unikt än en bild, foto som du valt själv eller ett mönster du tycker om? Utöver att vara snygg mobil accessoar, så skyddar även fodralet din telefon och de känsliga elektroniska delarna inuti. 

Jag har spanat in Fyndiqs smidiga tjänst där du kan designa och få ditt egna skräddarsydda mobilskal, det var super enkelt och priset var allt annat än dyrt.

Så här gör du:

Välj din modell du har på din mobiltelefon och skapa ditt eget personliga mobilskal genom att ladda upp dina egna bilder. Med ett enkelt designverktyg så skapar du din unika touch. Fyndiq erbjuder även en spännande kartfunktion där du kan lägga in valfri adress med karta som mobilskal som var riktigt snyggt måste jag säga. Betala med dom vanligaste betalningsmetoderna eller med swish. 

Unika personliga presenter

Jag skulle säga att egendesignade mobilskal är det nya “nyckelbricka med foto”, minns du dom? Jag hade sådana när jag var yngre och även halsband med bild. Nu kan du på ett snygg sätt bära med dig en bild på din hund, käresta, en minnesvärd resa med mera och visa upp för omvärlden. Och är du på en tillställning så kommer din mobil garanterat att sticka ut bland alla andra mobiler på bordet. 

Varför inte en present till någon du tycker om? Att ge bort ett mobilskal med ett foto är en väldigt personlig present skulle jag säga. Det finns många mobilskal att välja på till hur många mobilmodeller som helst.

Designa – granska – klicka hem. Kul, smidigt och till ett fantastiskt pris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *