36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Samarbete med sverigesmatkassar.se

Är det något jag har förstått är att avancerad mat har med fler ingredienser. Det räcker liksom inte med svartpeppar och köttfärs med en burk krossade tomater. Nu sitter jag här hemma i min lägenhet och arbetar hemifrån och jag reste mig precis en sväng för se vad jag hade hemma i skafferiet och kylskåpet. Det ekade väldigt tomt och ambitionen att först leta fram recept, skriva en handlingslista och sedan gå till en matbutik och handla hem olika ingredienser känns utom räckhåll. Men det är verkligen så att god hemlagad mat med smakar bäst, men nu har jag ett bra tips till dig som jag själv använder mig av då och då!

Nej nu är det nya tider, jag precis som många har börjat tänka mer på hälsan och hör det till att man någon gång ibland äter hemlagad mat som är värd en Instagram post. Vägen till kärlek brukar gå via magen.

Jag är ganska så bra i köket om jag får säga mig själv, jag är bara aningen bekväm när det gäller att lägga tid på själva planering och köpprocessen så att det uppfunnits något så smart som färdiga matkassar är perfekt.

Här måste jag inflika att vill man laga som en kock bör man investera i kökstillbehören, knivar, stekpannor. Har du inte en grillpanna, köp det direkt. I ett annat blogginlägg tänker jag att jag ska berätta om du som ”Amatörkock” kan ha i ditt kök kännas mer lyxigt och motiverande till att laga mat. Skära en tomat med en slö kniv det det går totalt bort!

Fördelar med färdiga matkassar

  • Färdiga recept
  • Allt mat som behövs för tillaga
  • Tidsbesparande (tid kan man aldrig få igen)
  • Värdig mat att posta på Instagram

Sverigesmatkassar.se har gjort en guide över dom olika matkassarna och provat sig fram över vad dom tycker är bra. Personligen är jag väldigt bra på mat då jag utser mig själv till en finsmakare och ätit ute på mängder av fina restauranger så jag vet i teorin hur mat ska smaka så det är bara att krydda nu när jag lagar min mat och smaka av= success! 

Vardagsmat tristessen..

Jag har själv testat Hellofresh och det var väldigt smidigt att maten var uppdelad i färgkoder och vilken rätt.Så där slapp man att ransonera för dom olika recepten. Det är bra vardagsmat skulle jag säga. Bra är att du själv kan välja dina egna recept. På helgerna äter jag gärna mer finare mat och det är bra att det finns olika att välja på, däremot så bör man nog testa några gånger för att skriva en recension tycker jag därför rekommenderar jag att du testar ett par utkörningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *