36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

När jag startade Manity var en tanke med att jag ville skriva av mig mina goda tips som jag samlat på mig genom åren. Jag tror på att vi män bör vara en gentleman och att genom ha koll på omvärlden, kunna hantera sin ekonomi, vara snyggt kläd och sköta det yttre kan men största sannolikhet komma lite längre i livet.

Jag läste att en artikel där det stod att längre människor tjänar i snitt 20 % mer än en kort, det låter inte helt osannolikt. Men det finns mängder kortare i rocken som tjänar snuskigt mycket pengar.

Apornas teknik

Såg ett klipp på YouTube där Jan Emanuel berättade om att apor står med stora tunga grenar och visar hur starka dom är och på så vis får fler honor. Numera är det en dyr klocka, fin bil eller lägenhet som visar att man som man har det bra.

Att många kvinnor väljer män för att känna sig trygg vid införskaffandet av barn är viktigt. Det är därför det är viktigt att inte bara ha det bra på ett plan, jag rekommenderar dig inte att bära samma kläder varje dag trots att visa förespråkar det för att det minimera tidsåtgång på morgonen att välja kläder. Utan att istället lägga lite tid på att läsa min blogg, andra läsvärd sidor och magazine där du kan inspireras och plocka godbitar och skapa din personliga stil.

En person som jag följer på YouTube är Brett Marverik. Han lär verkligen ut massor av grymma tips med allt ifrån hur man tar hand om håret till träning osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *