36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

David Haroun är en svensk författare och föreläsare som har skrivit boken ”Jag har testat allt: mindset, mat och träning som faktiskt funkar”. I denna bok delar han med sig av sina erfarenheter och kunskaper om hur man kan förbättra sitt liv genom att ta kontroll över sin kropp, sin hälsa och sitt sinne.

Bakgrund

David Haroun är en välkänd personlighet inom hälsa och träning i Sverige. Han har arbetat som personlig tränare och kostrådgivare i över 20 år och har hjälpt många människor att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande. Han har också skrivit flera böcker om träning och hälsa, där han delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Vad handlar boken om?

I ”Jag har testat allt: mindset, mat och träning som faktiskt funkar” tar David Haroun med läsarna på en resa genom de olika aspekterna av hälsa och välbefinnande. Boken fokuserar på tre huvudområden: mindset, mat och träning. Varje del behandlas separat och ger läsaren tips och råd om hur man kan förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande på dessa områden.

Mindset

Den första delen av boken handlar om mindset, eller hur man kan förändra sitt tänkesätt för att uppnå sina mål. David Haroun betonar vikten av att ha en positiv inställning och en stark vilja att lyckas. Han ger också läsaren verktyg och tekniker för att hantera stress och oro.

Mat

Den andra delen av boken fokuserar på mat och kosthållning. Här ger David Haroun läsaren råd om hur man kan äta hälsosamt och näringsriktigt, samtidigt som man njuter av maten man äter. Han delar med sig av sina favoritrecept och ger tips om hur man kan planera sin matlagning för att spara tid och pengar.

Träning

Den sista delen av boken handlar om träning och fysisk aktivitet. David Haroun ger läsaren en översikt av olika typer av träning och fysisk aktivitet, och ger också råd om hur man kan hitta den träning som passar ens personliga behov och mål. Han betonar vikten av att hitta en träningsrutin som man trivs med och som man kan hålla fast vid.

Vem borde läsa denna bok?

”Jag har testat allt: mindset, mat och träning som faktiskt funkar” är en bok som passar alla som vill förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller erfaren inom hälsa och träning – boken ger läsaren värdefull kunskap och råd som kan hjälpa till att ta hälsa till nästa nivå.

Tyvärr får vi vänta till augusti för boken ska släppas, men spana in Davids YouTubekanal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *