En bra sak som finns det är så kallade namnlappar. De allra flesta tänker troligen på den typ av namnlappar som man har i kläder, men visste du att det finns bra många fler sorter? När det gäller namnlappar så finns dessa idag för både barn och vuxna. Sedan som sagt även i flera varianter för olika saker.

Namnlappar för kläder

Det kanske mest vanligaste användningsområdet för namnlappar, det är så klart att ha dem i barnens kläder. Det så att om kläderna tappas bort, kan hitta tillbaka dit de ska igen. Det är även bra för pedagoger så att de enkelt kan se vilket plagg som tillhör vilket barn. Det kan vara bra att alltid märka upp ditt barns kläder och skor med barnets namn. Då är det enkelt med hjälp av namnlappar!

Namnlappar för andra ändamål

Namnlappar kan även användas för andra saker. De kan sättas på barnets gosedjur, snuttefilt, napp och så vidare. Är det äldre barn, så kan dessa namnlappar vara bra för skolböcker, ryggsäcken och även mobilen. 

Namnlappar är även bra för vuxna som vill märka upp sina saker med namn så att dessa inte försvinner eller att de tas av någon annan. 

Du kan därmed använda namnlappar på nästan vad du vill och hur du vill. De kan till och med användas som dekorationer eller annat om du vill det. 

Hitta passande namnlappar

Det finns som sagt olika varianter av namnlappar. En del är med klister, andra ska strykas fast. Sedan så finns det även olika utföranden på dem. Det finns med figurer, motiv och så vidare. Är du ute efter att hitta bra namnlappar, till ditt barn eller till dig själv så finns det grymt många bra att hitta hos byhappyme. Hos dem finns det även smarta produkter för barn som kan passa bra att passa på att köpa hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *