36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Ska du arrangera kalas eller födelsedagsfest? Har du hunnit förbereda det som ska fixas, eller behöver du lite hjälp på vägen? Här kommer tipsen som garanterat höjer feststämningen.

 

Finns det något roligare än kalas? Många barn skulle nog svara nej på den frågan. Kalas är ju en chans att bjuda hem sina kompisar där man både får leka och ta emot presenter. De flesta kalas hålls i hemmet, men det går såklart även att hyra lokaler, lekland eller restauranger till sin fest. Om du som förälder ska förbereda ett barnkalas hemma finns det däremot en hel del att tänka på. Läs om 3 tips som höjer stämningen och minskar stressen – i samband med festfixandet.

 

1.Feststädning – innan eller efter gästerna har gått  

Föräldrar har mycket att stå i innan och efter kalaset äger rum. Exempelvis behövs det inhandlas mat, godis och dryck. Men det ska även städas och dukas. Just städningen är ett moment som tar mycket tid, och det kanske inte är så roligt att ägna sig åt precis innan festen. Men visste du att det finns feststädning? Ta hjälp av Hello Clean, städfirman som levererar toppklassig städning – både innan och efter festen! Feststädning kan liknas med begreppet storstädning, där din bostad får en rejäl uppfräschning i toppklass. Det speciella med feststädning är att du får hjälp med röjning av disk och sopor, men även alla standardmoment som ingår i städhjälp hos Hello Clean. Exempelvis våttorkning, dammsugning samt rengöring av badrum – vilket kan vara välbehövligt efter besök från en hel skolklass. Unna dig några extra händer i samband med festen, för att ni ska kunna fokusera på det roliga.

 

  1. Temafest – roligt och smidigt

Prata med födelsedagsbarnet och kom fram till ett roligt tema. Med ett tema att förhålla sig till blir det enklare att fatta beslut. Du kan söka upp dekorationer, papperstallrikar och ballonger enligt temat för att skapa en magisk värld. Din planering blir enklare, och kalaset kommer garanterat bli festligare. Vi vill även tipsa om att förbereda aktiviteter som faller in under temat. Exempelvis passar spökboll bra ihop med halloween! Det finns inget som kan sätta stopp för en magisk kväll för barnen när kalaset har ett festligt tema.

 

  1. Ta hjälp av en fantasifull nanny

Genom att anlita en nanny från Hey Kiddo under kalaset får du ett par extra ögon som kan hålla koll, underhålla och leka med barnen på kalaset. Hey Kiddo är ett aktivt barnpassningsföretag som uppmuntrar till lek och aktivitet, framför stillasittande. Låt er nanny vara lekledare och slappna av under barnkalaset!

 

Hello Clean och Hey Kiddo: En del av något större

Hey Kiddo ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med My Academy och Studybuddy som erbjuder läxhjälpmattehjälp och studiehjälp. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt från aktiv barnpassning, professionell hemstädning till utmärkta studieresultat.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *