36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Att alltid vara kreativ på jobbet är inte det lättaste och det är därför viktigt omge sig med rätt verktyg och arbetsmiljö. Det finns en hel del kreativa kontorsmaterial som kan ge dig inspiration och göra dig extra pigg och effektiv på ditt kontor. Hemma såsom på arbetsplatsen.

1. Skriv- och ritverktyg med olika funktioner

Mångfunktionspennor är ett smart och praktiskt verktyg som kombinerar flera skriv- och ritverktyg i en och samma penna. Det finns även pennor med tryck som hjälper dig och ditt företag att synas. Sedan finns de i olika utföranden samt blandade blyerts- och färgpennor, kulspetspennor, highlighters eller till och med en pekpenna för touchscreens. Med en mångfunktionspenna får du en enkel och snabb tillgång till flera verktyg samtidigt. Underlättar och effektiviserar.

2. Whiteboardvägg

En stor yta där du kan skriva, rita eller planera dina projekt kan vara ett perfekt och smart multiverktyg. Whiteboardtapeter och whiteboard-målarfärg erbjuder enkla lösningar för att skapa dessa kreativa arenor i ditt kontorsutrymme. Lätta att applicera, miljövänliga och de kan installeras på vilken vägg som helst. Med en whiteboardvägg kan du skapa en interaktiv yta på din arbetsplats som uppmuntrar till både kreativitet och samarbete.

3. Färgkoder och klistermärken

Färgkodade etiketter och klistermärken är inte bara vackra att titta på men också sättet att få koll på dina anteckningar, projekt eller dokument. Färgerna hjälper dig att hitta rätt information snabbare och ger en visuell struktur i ditt arbete. Att använda färgkoder för sina projekt laddar upp ny energi och ökar din arbetsproduktivitet avsevärt.

4. Kreativa och smarta anteckningsböcker

Smarta anteckningsblock såsom Rocketbook och Moleskine Smart Writing System är perfekta för att digitalisera handskrivna anteckningar och ritningar. Innovativa skrivsystem som förenar det analoga och det digitala. Spara dina verk i molnet samtidigt som du förblir analogt kreativ. Byt ut din vanliga anteckningsbok mot en med kreativa layouter, illustrationer eller citat. En kreativ anteckningsbok kan bli din inspirationskälla och påminna dig om att alltid våga tänka utanför ramarna. En rejäl humörhöjare som stimulerar huvudet och skapar roligare och mer varierande arbetsdagar.

5. Återvunnet papper

Att använda återvunnet papper på kontoret är inte bara bra för miljön, utan det kan också ge en häftig känsla till ditt arbete. Med en mängd olika färger och texturer att välja på kan du enkelt hitta det perfekta papperet för att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

6. Flexibla skrivbord

Med ett höj- och sänkbart skrivbord kan du enkelt växla mellan att sitta och stå under arbetsdagen. Forskning visar att det inte bara är bra för din hälsa utan även för en ökad produktivitet och kreativitet. Det kan generera en stor skillnad i energinivå samt kreativt tänkande när du jobbar stående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *