36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Söker du med ljus och lykta efter den perfekta bordsvågen? Då behöver du inte leta längre! Här tipsar vi dig om ett utmärkt val av våg.

En kompakt och pålitlig bordsvåg

En bordsvåg kan vara väldigt användbar. Här hittar du en perfekt bordsvåg i en mycket användarvänlig konstruktion. Det här är det ultimata alternativet för dig som söker en så väl flexibel som tålig våg.

Den här lilla kompakta vågen får du till ett mycket överkomligt pris och den kommer garanterat att förbli din trotjänare under många år framöver. En liten finess som den har, är att den är utrustad med handtag på undersidan, vilket gör att du lätt transporterar den. Perfekt om du behöver den till olika ändamål på olika platser. Användningsområdena för den här typen av våg är oändliga. Den passar lika bra hemma, som på kontoret eller på lagret. Lika bra gör den sig självklart i en butik eller liknande form av verksamhet. Enkel och lätt att använda – den ultimata lilla bordsvågen helt enkelt.

Tre olika varianter

Det finns två enheter för vägning och den har en så kallad dynamisk vägning. Den lilla pålitliga vågen är utrustad med LCD display och en adapter följer givetvis med på köpet. Du kan även välja att använda tre stycken C-batterier. Vad den är tillverkad i för material? Jo, både våg och vågplatta är tillverkade i tålig ABS-plast. Och du kan få vikten i kilo eller pound – du väljer vilket som passar dig allra bäst.

Just den här modellen finns i tre olika modeller. De klarar av att väga en vikt från 5 gram upp till 75 kilo, beroende på vilken variant av bordsvåg som du väljer att investera i.

Skynda dig att investera i din nya bordsvåg redan idag! Den här lilla praktiska och tåliga vågen kommer du med största säkerhet att ha stor glädje av lång tid framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *