36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Samarbete med villaförsakring.se

Just nu är vi inte mätta på att resa, många av oss har inte rest någonstans på månader, mig inkluderad. Jag läste att vi är mer nostalgiska än någonsin just nu och lever på gamla minne. Inte allt för intet att vi lägger upp TB bilder på vårt flöde på Instagram. 

Just nu får vi nöja oss med att planera resor, spana in olika resebloggar och skriva en bucketlist.

Vi kan med gott samvete sitta hemma och läsa mysiga resereportage och söka fakta om olika resedestinationer. Och så får man nya idéer på ställen man vill besöka. Jag personligen är en person som vanligtvis lägger alldeles för lite  tid på förarbetet och sen så klagar jag på plats att jag inte är nöjd med restaurangen man spontant valt på gatan. Tacka vet jag google recensionen.

Ju mer vi läser på om dom olika resmålen, desto mer blir vi nyfikna på nya destinationer. Efter att ha läst på har vi till exempel insett att det finns massor kvar att se och uppleva.

I sommar drömmer jag om att resa till Montenegro som verkar trevligt. Det kommer troligtvis bli mycket hemsemster i år igen och dom som har villor kan vara lite mer glada, men där gäller det att tänka på att ha en bra villahemförsäkring. Just bo i villa kan medföra olyckliga utgifter vips så har hela semesterkassan gått åt.

Bildkälla: https://www.sunweb.se/solresor/montenegro

Nu är det december men jag har redan börjat spara pengar till semestern, om jag är taggad? JA!

Enligt sajten: Freedomtravel.se så har vi ökad optimism inför sommarens utomlandsresor 2021. Tydligen så bokade första veckan på december mer än dubbelt så många (146 procent) resor som veckan innan. Jämför man antalet bokningar under en vecka för en månad sen har siffran tredubblats. 

Topp 5 destinationer inför sommaren 2021

  • Kreta
  • Rhodos
  • Cypern
  • Kroatien
  • Antalya

När du väl får ut och resa så bör du inte skriva ut på Facebook att du är ute och reser, det är som en skyltning till tjuvarna att dom ska bryta sig in i din villa. Polisen säger att du kan minska risken för inbrott – ta hjälp av dina grannar, var försiktig med vad du skriver eller lägger upp för.  

Det bästa med sparande är tiden, börja spara nu inför semestern och se över dina utgifter.

Vart reser du helst 2021?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *