Gör tid för mer vuxenkul

Samarbete med Vuxenkul.se

Som med det mesta i livet så är det vi hinner göra något vi själva väljer att prioritera i våra liv. Vissa hinner städa väldigt mycket och andra hinner med att ta hand om sig själv på gymmet mer än genomsnittet. 

Människans livspussel kan verkligen skilja sig åt avsevärt och jag som driver Manity har själv problem att hinna med allt jag vill. Men sedan början av 2021 har jag börjat rannsaka mig själv för att se vad jag lägger min tid på. Mycket av dom sakerna vi gör gör vi för att slippa att göra dom sakerna som vi borde. 

Enligt psykologer behöver vi ta reda på vad olika saker vi gör för mycket av och vilka saker vi gör för lite av. Dom använder sig ofta av livskompassen i Kbt för hantera stress och främja hälsa. Att enbart fokusera på arbete, hem, Netflix kan göra en relation lidande eller om man är singel och vill finna någon så kan det hindra dig i ditt sökande. 

 

Det är viktigt att prioritera sin egna hälsa för att må bra, att ägna tid att ta hand om sig själv, både äta bra mat, sova lagom mycket, träna och sin sexliv. Är det något du gör för mycket som hindrar dig att nå dit du egentligen vill?

Få ett varaktigt förhållande

Ett förhållande är något som ständigt behöver arbetas på, här vill man gärna bli sedd och känna viktig i den andras liv. Många par väljer att inkludera sexleksaker i sitt sexliv, här kan det vara bra att faktiskt tala om det ihop för att den andra partnern inte ska känna att den inte duger, eller att man inte är nöjd över hur ert sexliv ni har det idag. Varför inte inte sätta er båda framför skärmen och botanisera bland massor av sexleksaker.

Många par tycker det är roligt att lägga lite mer tid på förspel och romantik  det är trots allt det väldigt viktigt. Efter en lång promenad utomhus kan ni tappa upp ett härligt bad för er båda och lägga i ett sensuella badsalt från Love bathsensual lotus från SHUNGA. Då sprids snabbt en härlig arom som får i er i stämning.