36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Så här får du en snyggare profil som man: Sluta sova med öppen mun och börja med mewing tongue posture

En snygg profil är något som många strävar efter, och det finns faktiskt några enkla saker du kan göra för att förbättra din ansiktsprofil. Två viktiga faktorer är att sluta sova med öppen mun och att börja praktisera mewing tongue posture.

Sluta sova med öppen mun

Att sova med öppen mun kan påverka ansiktsstrukturen negativt över tid. Det kan leda till att musklerna försvagas och att ansiktet får en mindre definierad form. Dessutom kan det påverka tändernas position och skapa problem med bettet. Här är några tips för att sluta sova med öppen mun:

  1. Använd en nässprej: Om du har svårt att andas genom näsan kan det vara en bra idé att använda en nässprej för att underlätta andningen.
  2. Skapa en bekväm sovmiljö: Se till att din sovmiljö är behaglig och att du har rätt kudde och madrass för att främja en naturlig sömnposition.
  3. Överväg att konsultera en specialist: Om problemet kvarstår kan det vara klokt att konsultera en specialist, som en öron-näsa-halsläkare, för att undersöka och adressera eventuella underliggande problem.

Börja med mewing tongue posture

Mewing tongue posture är en teknik som syftar till att förbättra ansiktsstrukturen genom att korrekt placera tungan i munnen. Här är stegen för att börja med mewing:

  1. Placera tungan mot gommen: Låt tungan vila mot den övre gommen, med spetsen precis bakom övre framtänder och resten av tungan bredvid gommen.
  2. Andas genom näsan: Försök andas genom näsan istället för munnen för att främja rätt andningsteknik och stödja mewing.
  3. Var medveten om din tunga: Under dagen, var medveten om att hålla tungan mot gommen. Det kan vara utmanande i början, men med tiden blir det en vana.

Genom att följa dessa tips och praktisera mewing tongue posture kan du successivt förbättra din ansiktsprofil och uppnå en snyggare och mer definierad look. Det är viktigt att vara tålmodig och konsekvent i dina ansträngningar, eftersom förändringar i ansiktsstrukturen tar tid. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *