36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Det finns många kosttillskott, företag och platser att köpa dem på. Vissa är bluff och båg, andra är riktigt bra. Vi rekommenderar att man besöker Tillskottsbolaget. De satsar på bra kosttillskott som dessutom är prisvärt. De säljer bars som exempelvis Enervit Performance Bar. Det är ett tillskott som jag själv har provat och uppskattat. Jag upplever att det har fungerat bra för mig personligen. Jag använde det när jag provade på Spinning och Bodypump på Sats, dit jag blev bjuden till av en vän för några månader sedan.

Vad är tillskottsbolaget?

Tillskottsbolaget är en firma som säljer många olika saker kring träning, inte enbart bars och kosttillskott. De säljer träningstillbehör och livsmedel också, så egentligen är huvudfokuset på just kosttillskott.

De har en fysisk butik i Halmstad, dit man kan gå och handla. Eller så kan man beställa direkt på deras webbplats. De har en bra och tydlig webbplats med kategorier för exempelvis “storsäljare”. De är kopplade till Klarna, som är för många en bra seriös betallösning.

Välj mellan kosttillskott

De har speciella kosttillskott med fokus på exempelvis glutenallergiker och och laktosfria produkter. En del kända influencers sponsrar och använder olika saker som de säljer. Exempelvis ser man klart och tydligt att Anna Johansson använder Casein, som är ett slags protein som bidrar till att din muskelmassa ökar i samband med träning. Många produkter från tillskottsbolaget är proteinbaserade och är bra för de som tränar.

När det kommer till exempelvis de proteinbars de säljer, eller exempelvis dryckerna, så har de många spännande smaker. Vad sägs om något med jordgubb? Mer somrigt än så blir det, perfekt i samband med träning utomhus.

Men de har andra kosttillskott också, som är fokuserade på till exempel kalorier och återhämtning istället för protein. De säljer också kosttillskott med vitaminer och mineraler, eller mer klassiska energidrinkar som Monster. Monster är det många som inte dricker vid träning. Man kan konstatera att Tillskottsbolaget har ett stort sortiment med mycket att välja mellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *