36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Vill du få magrutor snabbt? Vi har funnit svaret på din fråga hur du snabbast får magrutor.

Med hjälp av teknologi (High Intensity Focused Electromagnetic technology) gör EMSlim-maskinen din magträningen åt dig.

Allt du behöver göra är att lägga dig i behandlingsstolen i 30 minuter så levererar EMSlim dig konstant stimulans av dina magmusklerna och en behandling motsvarar ca 20.000 sit-ups.

Det som händer i kroppen är att det skapas ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden aktiverar muskelvävnaden och påverkar dina fettdepåer. Behandlingen är en icke invasiv Body contouring metod som används för att effektivt och skonsamt bygga muskler och bränna fett.

Bygg muskler och bränn fett med EMSlim


Vi på Manity kör just nu en kur  EmSlim för att få magrutor. Wow säger vi bara! 

EMSlim-behandlingen är behaglig och efteråt känns magen ganska mör och rumpan lika så. Jämfört med EMS-magträning (Electrical Muscle Stimulation) med el så känns denna behandling betydligt mer bekvämt och mer effektiv för att bygga muskler då träningsvärken kom redan direkt, jämför mot ett dygn efteråt. 

Vi har fått förklarat för oss att HI-EMT teknologin är något helt banbrytande mot det som tidigare funnits på marknaden och är här för att stanna och ta över marknadsandelarna när det gäller body sculpting.

Genom att tränar upp de inre/djupa magmuskler så kommer du även få effekten av att bindväven som sitter framtill på magen dras/stramas åt vilket kommer ge en mer slankare siluett.

HI-EMT är det nya EMS-träningen för mage

Det går inte jämföra med träna på gym, det går djupare ner inåt i magmuskulaturen. Där det normalt sett är väldigt svårt att komma åt. EmSlim gör sig därför väldigt bra för träna bort mamma-mage och soffpotatis magar.

Behandlingen körs i en kur:
2 gånger i veckan i 3 veckor. Det kan vara bra att underhålla några gånger per år.

Fördelar med EMslim

Det finns ingen risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad eftersom elektromagnetiska fältet är inte baserad på värme eller kyla. 

EMslim passar:

  • Du vill få magmuskler snabbt
  • Om du har putmagen pga förslappade inre magmuskler.
  • Mamma mage
  • Tidsbrist att gå på gym
  • Du vill ha snabba resultat utan ansträngning

Pris: ca 4500 kr för en kur på 6 behandlingar just nu!

Vart: Ombre.se på Östermalm i Stockholm 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *