36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

För ett par veckor sedan beslutade jag mig för att uppdatera mitt tv-abonnemang. Den främsta anledningen var att jag missade ett par sporthändelser som jag gärna hade velat se, men samtidigt inte vill betala extra för.

 

Därmed gav jag mig ut på jakt efter de bästa tv-paketen för sport och det var ett kaninhål utan dess like. Jag spendera två hela kvällar med att läsa på om de olika sportpaketen som fanns på marknaden. Och nu, för att du ska slippa göra detsamma, har jag sammanfattat tre riktigt bra tv abonnemang för sport i följande inlägg.

Allente Premium – bäst överlag

Allente är en ny tv-leverantör på marknaden som skapades efter att Viasat och Canal Digital gått samman. Därmed är de både nya på marknaden och extremt väletablerade på samma gång.

 

I deras Premiumpaket som kostar 819 kronor i månaden får man tillgång till makalöst mycket sport, plus massor med film-, serie- och nyhetskanaler. Paketet ger dig bland annat tillgång till V Sport Premium så att du kan titta på Allsvenskan, Superettan, PGA-touren, Grand Slam (tennis) och alla cykeltävlingar du kan drömma om. Dessutom ingår V Sport som ger dig tillgång till Premier League, Formel 1, Damallsvenskan i fotboll och NHL. V Sport är egentligen 8 olika sportkanalerm, däribland sport i Ultra HD.

 

Det är få sporthändelser man inte kan titta på med Allente Premium och därför blev det, till slut, även det paket som jag personlig valde.

Telenor TV Stor med C More – mest nöjda kunder

 

Även Telenor TV har ett premiumpaket som är fullspäckat med allt du kan önska dig inom film och serier, men främst sport. Tv-paketet kostar 399 kronor i månaden plus lite extra för C More Sport – vilket du behöver för maxad sportunderhållning.

 

Du får exempelvis ett Viaplay Total-paket på köpet så att du kan titta på Premier League, UFC, Bundesliga, NHL, NFL och Formel 1, med mera. Vidare ingår C More med en rad sportkanaler där du kan titta på SHL, HockeyAllsvenskan, La Liga och Serie A, handboll, NBA och mycket, mycket mer.

V Sport – med valfri leverantör

Det finns en alternativ lösning för den som redan har ett tv-abonnemang och som vill komplettera det med sport. Lösningen innebär att du fortsätter med den uppsättning du har idag men att du också köper till V Sport.

 

Detta är något som alla de stora TV-leverantörerna erbjuder och du kompletterar enkelt ditt abonnemang genom att kontakta din leverantörs kundtjänst. Ofta får man bra erbjudanden och rabatt när man lägger till tjänster och således behöver du oftast inte betala fullpris för V Sport om du köper till det.

 

OBS! Funderar du på att använda denna lösning så rekommenderar jag att du jämför V Sport med C Mores sportutbud för att se vilket paket som passar dig bäst. Både paketen erbjuder nämligen sport i världsklass, fast med vissa variationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *