36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Mirror, mirror.........Det finns olika anledningar att man som både man och kvinna upplever att ens ansikte ser trött ut. Men i den här artikeln syftar jag mestadels på män.

Ditt ansikte blir äldre

  • Om du har fel produkter för din hud och om du använder solskydd
  • Brist på vatten i kroppen kan få dig att se trött ut och även göra så att dina ögon blir svullna. Detta beror på att huden runt dina ögon är mycket känslig och att uttorkning kan få dem att se trötta ut. Så även efter att ha fått sju till åtta timmars sömn, ska man dricka mycket vätska.
  • Förlust av fett i ansiktet

Jag har tidigare bloggat om hudvårdsrutiner för män, så titta till under min kategori för grooming. Jag har många grymma tips på min blogg. Men ett snabbt och enkelt tips är att exfoliera huden regelbundet. Trött och matt hud kan också orsakas av förlust av döda hudceller. Att tappa hudceller är en naturlig och helt nödvändig process. Problemet uppstår när du har för många gamla celler som täcker den nya huden under, för då blir det inte vackert.

När vi åldras börjar dessa områden att bli färre. Detta gör också att huden sjunker in. De områden där fettförlusten märks mest är i tinningarna, under ögonen och i kindområdet. När fettkuddarna under ögonen minskar kan det ge oss en trött eller ihålig blick.

Hängiga ögonlock

Ögonlocken är vanligtvis den första delen av ansiktet som visar tecken på åldrande. När man når börja nå 35 + år så får en del män så att ögonlocken får mer hängande hud och de nedre ögonlocken bygger upp fettpåsar under sig, vilket gradvis skapar ett trött utseende.

Hur blir jag av med hängande manliga ögonlock?

Äldre män kan få ett ögonlockslyft (ögonlocksplastik) för att ta bort eller flytta huden runt ögat. Detta resulterar i en mer alert och ungdomlig look.

Proceduren för ögonlockslyft är det bästa och snabbaste sättet att bli av med hängande manliga ögonlock. Man skär bort överflödig hud och överflöd av fettvävnader avlägsnas. Det vill säga det som kan orsaka svullnader eller slapphet kring ögonen.xbefore-after-man-skin-care-jpg-pagespeed-ic-qu0xtinmhf_orig.jpg

Många män upplever även hålighet under ögonen och det är väldigt bra kombinationsbehandling. Behandlingen sker med lokalbedövning och är ett enkelt ingrepp som ger utmärkta resultat. Huden runt ögonen är tunn och läker väldigt bra och lämnar inga synliga ärr. Men det kan vara en bra idé att stanna hemma ett par dagar från arbetet, för att läka. Om du vill genomföra detta i smyg, så att andra, till exempel arbetskamrater inte noterar något.

Du kommer att få ett bra och diskret resultat om man vänder sig exempelvis till ögonlocksplastik göteborg (som passar lika bra även för kvinnor) och ingen kommer antagligen att notera något. Däremot är det fullt möjligt att människor kommer att påpeka att du ser extra pigg ut. Det kan vara så att de tror att du har klippt håret eller köpt någon bra ögonkräm, eller kanske bara fått nya kostvanor. Idag är det ändå mer socialt accepterat att män talar skönhet och ger tips till varandra. Så, varför ska vi män inte kunna få unna oss plastikkirurgi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *