36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Att bära smycken gör genast att ens outfit känns mer komplett, det är inte för intet att det hänger på accessoarerna. Många män har sin klocka som största accessoar men glömmer bort att matcha med smycken. För den trendiga och klassiska mannen är det elegant med klassiska guldsmycken. För bredare samling kan du investera i guld pläterade smycken.

Allmänna tips för trendiga guldsmycken för män:

  • Enkelhet: Välj enkel design för en modern och tidlös look.
  • Personlig stil: Välj smycken som speglar din personliga stil och personlighet.
  • Lager på ett modernt sätt: Kombinera olika guldsmycken, som armband och ringar, på ett modernt sätt.
  • Tänk på tillfället: Anpassa storlek och stil efter tillfället, så att det passar både vardag och mer formella situationer.

Guldsmycken med stenar för män/ Gemstone rings

https://www.glamira.se/glamira-herr-ring-valois.html?accent=black&alloy=yellow-585

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvinnor är inte de enda som får bära vackert designade ringar med ädelstenar.  Svart onyx, som representerar mod, är den mest populära favoriten, med naturliga bruna stenar som pietersite – som symboliserar fred och självförtroende – som en nära andra plats. För en mer livlig look, välj royal blue och lapis för lojalitet eller sodalit för inspiration. Ädelstensringar fyller din kropp med positivitet och förebygger olyckor samt renar din aura! Kom ihåg att krafterna, fördelarna och läkande egenskaper hos ädelstenen varierar beroende på dess typ. Medan vissa kan öka kreativitet kan andra skydda din kropp.

Cuff armband för män  

https://skultuna.com/se/

 

Cuff armband för män är stilfulla smycken som omfamnar handleden på ett brett och slående sätt. Dessa armband har vanligtvis öppna ändar och kan vara antingen enfärgade eller dekorerade med olika mönster och detaljer. 

Talisman halsband

https://www.careofcarl.se/

Talisman halsband är trendiga accessoarer som har ökat i popularitet. Dessa halsband bär ofta en symbolisk och personlig betydelse för bäraren.

Symbolisk betydelse: Talismaner har historiskt sett ansetts ha övernaturliga krafter och symbolisera olika egenskaper eller önskemål. Människor bär talisman halsband för att dra åt sig positiv energi, skydd eller lycka.

Spirituell aspekt: Många människor väljer talismaner som en del av sin andliga praxis eller som ett sätt att påminna sig själva om viktiga värderingar och mål i livet. Detta har bidragit till talismanhalsbandens popularitet som en form av personligt andligt uttryck.

Undvik silverkedjor: dödskallar och liknande smycken om du strävar efter en klassisk stil med dina smycken. En klassisk stil tenderar att omfamna tidlösa och enkla design element snarare än mer uttrycksfulla eller eklektiska detaljer. Satsa istället på smycken med rena linjer, diskreta detaljer och traditionella material för att uppnå en mer elegant och tidlös estetik. Att underhålla och rengöra guldsmycken är viktigt för att hålla dem i gott skick och bibehålla deras glans och skönhet. Lär dig att ta hand om dina guldsmycken!

Matcha dina smycken och olika typer av guld med din Rolex:

https://www.pinterest.se/pin/444730531945733579/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du äger en Rolex-klocka och vill skapa en samstämmig look, överväg följande tips:
Tonen i guldet: Om din Rolex har en specifik guldfärg, se till att matcha den tonen med andra guldsmycken. Till exempel, om klockan har roséguld, överväg roséguldsmycken för en enhetlig estetik.

https://www.pinterest.se/pin/ARVRO-Lm_V4zMkZEkxjjS-q6e79F6Tjt6kC0fsYFSbIWNF-WsLpAhJc/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombination med material: Om din Rolex är gjord av ett speciellt material, som exempelvis rostfritt stål eller tvåfärgat guld, kan du matcha dina smycken med detta material för en harmonisk kombination.

https://www.pinterest.se/pin/444730531947124803/ – Tips för flickvän eller kvinnor

 

 

 

 

 

 

 

 

Stil och design: Tänk på stilen och designen av din Rolex. Om det är en mer formell och traditionell klocka kan du överväga klassiska och eleganta smycken. För en sportigare Rolex kanske du vill välja mer avslappnade och moderna smycken.

Undvik överdrift: Undvik att överbelasta handleden med för många smycken. Håll det elegant och enkelt för att behålla en sofistikerad look.

Komplettera färgschema: Överväg färgschemat på din Rolex och anpassa dina smycken därefter. Om klockan har en mörk urtavla, kan du välja smycken som kompletterar eller kontrasterar detta för en balanserad look.

Genom att vara medveten om detaljerna i din Rolex och hur de relaterar till dina smycken kan du skapa en stilfull och sammanhängande estetik som förhöjer din övergripande look.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *