36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

När du letar efter fina smycken till din flickvän, kom ihåg att det är tanken och omsorgen bakom gåvan som gör den extra speciell. Oavsett vilket smycke du väljer, se till att det är av hög kvalitet och väl anpassat till hennes personliga smak. Old Money-stilen är synonym med tidlös elegans och klassisk sofistikation. Det är en stil som strålar av aristokratisk charm och historisk förfining. Låt oss utforska denna fascinerande värld av smycken som för tankarna till de gamla adelsfamiljerna.

Smycken i Old Money-stil

1. Pärlor – Klassisk skönhet

Pärlor är kända för sin tidlösa skönhet och har länge varit en symbol för Old Money-stilen. Ett vackert pärlhalsband eller ett par pärlörhängen kan komplettera din outfit på ett subtilt men elegant sätt.

2. Diamanter – Evig glans

Diamanter är en självklarhet när det gäller Old Money-stilen. En diamantarmband eller en ring med en gnistrande diamant kan vara en investering som går i arv från generation till generation.

3. Guldsmycken – Klassiskt guld

Guld har alltid varit en symbol för rikedom och makt. Guldsmycken i Old Money-stil är ofta eleganta och har en enkelhet som utstrålar lyx.

4. Antika smycken – Historiska skatter

Att bära antika smycken är ett sätt att ansluta sig till historien. Gamla familjesmycken eller smycken från en svunnen era ger en känsla av tradition och arv.

5. Smaragder och safirer – Färgstarka skönheter

För att lägga till en touch av färg till din Old Money-stil kan du överväga smaragder eller safirer. Dessa ädelstenar ger smyckena en unik karaktär och personlighet.

https://susannafalken.com/products/my-month-halsband

Halsband med månadssten (klick)

6. Delikat design – Less is more

Old Money-stilen handlar om diskret elegans. Smyckena bör vara välarbetade men inte överdådiga. Less is more är principen att följa.

Klassiska och tidlösa smycken

Givetvis behöver man inte investera i smycken av äkta ädelstenar och äkta guld, numera finns det smycken av god kvalité som är minst lika vackra och som är hypoallergena dessutom. Som med det mesta så vill kvinnor gärna ha en bredare smyckessamling och tänker ofta ”more is more”  så att dom kan variera smycken efter dagens outfit.

Susanna Falken smycken är tillverkade av hållbara och slitstarka metaller som är byggda för att tåla din dagliga aktivitet och kan bärs i duschen, vid träning eller till och med på stranden i saltvatten utan att behöva oroa dig för att de förlorar sin glans eller oxiderar. Din flickvän kan vara säker att hennes nya favoritsmycken ska skadas av vardagsbruket och personligen så tycker jag att det fina alternativ till de dyra Love Cartier armbanden så många kvinnor suktar efter så spana in dessa armband

https://susannafalken.com/products/edge-barbed-wire-stud-earrings
https://susannafalken.com/products/sf-kristall-armband

Missmatcha olika smycken av samma metallfärg

Ett smyckes sett ger en samstämmig och elegant stil som kan följa dig genom olika tillfällen men kan i all ära kännas lite väl planerat. Försök istället att missmatcha olika smycken av samma metallfärg för en koordinerad stil. Det kan vara att du köper ett armband och örhängen som matchar med varandra. Ett tips är att köpa fler av samma, flera tunna armband tillsammans är riktigt fint ihop.

När det kommer till att förhöja din stil och sätta pricken över i:et på din outfit, finns det få saker som kan jämföras med smycken. Smycken har en förmåga att lyfta fram din personlighet och ge din look det där extra glamouren. Om du är på jakt efter unika och eleganta modesmycken, behöver du inte leta längre!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *