36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Isande vindar och gnistrande snö. Visst är vintern vacker och erbjuder många stunder för härlig utevistelse? Men, det gäller att klä sig rätt för att hålla värmen.

Hög värmeisolerande förmåga

Dunjackor har länge varit bland de populäraste jackorna när kylan biter tag i våra breddgrader. Köp en dunjacka av hög kvalitet – och du kan lita på att du kommer att få en jacka som håller vad den lovar i lång tid framöver! Här får du en dunjacka som behåller sin värmeisolerande förmåga även efter en lång tids användning. Utbudet är stort och du hittar jackor för i princip alla behov och tillfällen. Välj mellan högkvalitativa märken som erbjuder dunjackor som lämpar sig alldeles utmärkt för utomhusaktiviteter som, till exempel, skidåkning, vandring, klättring eller en golfrunda.
Fundera över vad just du behöver för egenskaper på din jacka. Ska du utöva klättring? Då gör du klokt i att välja en extra slitstark jacka som har en något smalare passform för att du ska kunna röra dig smidigare. Om det i stället är skidåkning som är ditt stora intresse, ja då kanske du gärna vill ha en jacka med fickor för exempelvis liftkort och annat som är bra att ha lätt till hand. Oavsett vad du söker för dunjacka, lär du hitta den här.

Den populära dunjackan

Dunjackornas stora popularitet är lätt att förstå. De har en alldeles utsökt lyckad förmåga att kunna isolera värmen samtidigt som den hindrar kyla och fukt från att komma in. Den ser till att du hela tiden håller en behaglig temperatur. En dunjacka väger även väldigt lite, vilket gör att den är lätt att packa ned. Ett ytterligare plus i kanten är att den dessutom håller formen när du tar upp den ur packningen.
Ta väl hand om din nya dunjacka. Tvätta den på 30 grader och torktumla på lågvärme tillsammans med några tennisbollar så att den håller formen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *