36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Betalt samarbete tillsammans med More Sailing

Hej alla underbara och ressugna läsare. Nu börjar (förhoppningsvis) pandemin lida mot sitt slut och det innebär ju att vi kommer att gå tillbaka till det vi gjorde förr. För visst är vi på gång mot rätt håll? Snart är vi alla vaccinerade och det kommer kännas så tryggt. Jag vill resa och upptäcka världen. Sedan finns det resor som lockar mig ännu mer än andra. 

I dagens blogginlägg ska vi prata om en resa jag drömt om så länge. En seglingsresa. Ni kanske inte visste det, men jag har haft en dröm om att segla i antingen Karibien eller i Kroatien.
Dem resor jag tidigare gjort har varit mycket sol resor, shopping resor och fest resor. Men nu är jag mer sugen på äventyr och att upptäcka platser jag inte varit på tidigare. Segling lockar, men samtidigt känns det lite läskigt. Det är ju faktiskt helt utanför min comfort zone, men det är ju charmen i det hela. Att kasta sig ut och testa något helt allt är mitt nya motto.

Att resa är så roligt på många sätt. Det blir som ett livslångt minne. Man träffar oftast nya människor. Människor man kanske håller kontakten med hela livet. Något annat underbart med att resa är den nya kulturen man får uppleva, all god mat man får ta del av och alla fantastiska sevärdheter. Det märks att jag inte resta på ett tag… Jag behöver få komma iväg haha. 

Men nu till något som jag faktiskt sitter och drömmer efter en evighets – pandemi. För visst har pandemin påverkat oss mer än vad vi kunnat tro? Jag vill segla i kroatien som jag nämnde innan. Jag vill tillsammans med mina vänner glida runt i en segelbåt på öppet och turkost vatten. Jag vill känna spänningen, lära mig något nytt och upptäcka ett nytt land. Jag har aldrig tidigare varit i Kroatien, men dem som varit där säger att det är underbart.  Helt underbart på alla sätt. Jag har läst på lite om denna typ seglingsresa i Kroatien på sidan More Sailing. Det känns som att jag och mina vänner är redo att boka och att ta oss an denna typ av resa. 

En äventyrsresa är något utöver det vanliga och jag är så taggad på att göra något annat. Givetvis kommer bikinis, lätta kläder och solhattar hänga med också. 

Jag fick också nys om att besättningen ombord på båten tar hand om både segling och matlagning samtidigt som man under resan seglar mellan laguner, korallrev, vulkanöar och vita sandstränder. Det känns så tryggt att boka en sån här typ av resa via More sailing. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *