36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Det är väldigt många som undrar hur mycket man tjänar på Youtube och nyligen såg jag en video där en kille med 30 000 prenumeranter sade att han tjänar cirka 56 000 kr per år. Det är inte vidare mycket och hans klipp är inte så spelade.

Däremot så jag jag detta klipp nedan och det var högst intressant, du kan faktiskt tjäna pengar på Youtube utan att ens behöva visa ditt ansikte. Det kanske inte är något man tänker på i första taget när man tänker på hur man kan tjäna pengar på Youtube?

Fler sätt att tjäna pengar på Youtube

Det finns faktiskt fler sätt att tjäna pengar på Youtube än att bli en influencer, detta kräver väldigt mycket arbete och du behöver nå 1000 följare innan du kan ställa in ditt konto så att du kan börja få betalt. Men ett sätt är att arbeta med Youtube annonsering om man tex har en webbutik och få provision. Ett annat kan vara att man klipper videos till någon annan kreatör.

Jag själv älskar Youtube och jag hade önskat att man som tittare typ kunde få lite del av kakan när man ser annonser. Skulle du vilja tjäna pengar på Youtube? eller tjänar du redan pengar på Youtube?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *