36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

One.com recension och omdöme

 • One.com recension och omdöme, stor varning!Nu har det gått så långt att jag väljer skriva en recension och omdöme One.com för att hjälpa mina medmänniskor därute.

  One.com recension och omdöme

  Hur ska jag börja, jag är missnöjd, missnöjd, missnöjd. Det finns nog inget jag är nöjd med med One.com.

  Kundservice ONE.COM

  Jag har haft olika webbhotell genom åren och One.com tar nog priset. Varför? Jo för att det är svårt att få kontakt kundtjänst och att hitta deras mail på hemsida. Jag har även haft strul med vissa av mina fakturor.

  One.com recension

  När jag ska nå kundtjänst så går det ofta inte att få tag på någon som pratar svenska.  Behöver du hjälp med enkla tekniska saker på din hemsida, som exempelvis att aktivera HTTPS på din sida, så har dom inte rättighet att utföra teknisk hjälp på din sajt. Teknisk hjälp är något de allra flesta webbhotell erbjuder. Enligt mig är ONE.com ett uselt budgetwebbhotell.

  ONE sida nere

  För oss som driver hemsidor är uppkopplingen avgörande. Jag hör ofta från mina vänner att deras hemsidor nere hos ONE.com.

  Varje gång deras hemsidor är nere så förlorar dom intäkter, då annonsörerna som ej kan nå deras sajt.

  Även mail från tidigare annonsörer som tror att dom plockat ner hemsidan och undrar vart deras köpa blogginlägg är.

  Du kan tyvärr inte vara säker på att din hemsida är online hos ONE.COm. Nyligen så låg en väns hemsida nere 2 dagar. Jag skulle säga att det i snitt är det strul 3-4 gånger per år. Jag har gett henne rådet att flytta sina hemsidor till Beebyte som jag själv använder på mina hemsidor som aldrig varit nere än så länge (peppar ta i trä). Beebyte har svensk hosting vilket känns tryggt.

  Jag skulle en gång byta ägare på mitt ONE.com konto och fick då skriva ut en blankett och posta till deras kontor. Otroligt modernt 2020? (yes året stämmer för det var föregående år)

  One.com användarvillkor

  Användarvillkoren att bindningstiden fortlöpande fram tills att du säger upp abonnemanget.

  Flytta domän One.com

  Jag har flyttat alla mina domäner från ONE.com, men fortfarande så får jag mail om att mina domäner inte är hos One. Det är som om dom desperat vill ha dom tillbaka. Nej dom ska inte betalas via er, jag vill inte få mail om mina flyttade domäner, dom har det bra hos min nya webbhotell. Så nu återstår det sista att trycka ”delete”.

  Flytt av domänerna.

  Nu sviker mig minnet men jag minns det var mycket  krånglig att flytta domänerna. Man behövde gå in trycka på att min ville flytta och sedan godkänna genom att verifiera med en länk på mailen för att få en kod till nya webbhotellet. Dock var det ingen kostnad flytta .se domäner.

  Säga upp One.com

  Uppsägningsprocessen är ganska så krånglig om du ska säga upp One.com. Så GLÖM för gudskull inte att kolla din e-post och verifiera att du sagt upp (det missade jag) och då skickar ONE.com en faktura för ett helt år. Detta är ett fulknep dom använder sig av.

  Jämfört med andra företag som har webbhotell, så betalar du varje månad/kvartal och du behöver inte betala för ett år. Vem vet du kanske vill byta webbhotell? Men även om du är bunden ett år så skulle jag säga upp One, vilket jag gjort.

  För mig är inte pengarna avgörande, en dag med en hemsida nere, kan motsvara en årsavgift och nu slipper jag oron och huvudvärken.

 • 2022022
  Uppsägningsprocess, nu det slutade med att jag fick betala en att säga upp mitt konto. Det spelar ingen roll att du mailat 10 gånger senaste halvåret att du inte vill ha domänerna eller webbhotellet.
 • Tillslut var fakturan över 2000 kr och vi han stänga ner företaget innan vi kunnat säga upp. Dom tvingade mig ladda ner en pdf och skriva ut och få en stämpel från företaget, vet inte ens vad en företagsstämpel är.
 • Jag skrev igen går det inte säga upp digitalt. VET ni vad som hände?!!?!! JO DOM SKICKADE en uppsägningslänk tillslut, fy fan jag är så extremt besviken på detta. Jag kan undra om det var någon där som satt och skojade med mig. Liksom inne på mitt webbhotell kunde jag inte hitta avsluta domäner som man kan göra på normala webhotell. ONE låser inne sina kunder…..

Sen fick jag en länk

då har jag sagt, ni kommer inte se röken av era pengar det går inte säga upp och ni vägrar hjälpa och jag har bevis på min mail. Företaget existerar inte längre…

 

 • One.com rabattkod

  Gör dig själv en tjänst undvik one.com rabattkod och spar dina pengar och all huvudvärk.

  Viktiga punkter

  • Automatisk förnyelse.
  • Svårt att säga upp avtal.
  • Usel kundservice, kan ej göra saker på din sajt, saknar behörighet
  • Kundservice är långsam, du kan ej skicka filer.
  • Rebotat chatt som svårt hantera
  • Support@one.com.

Omdömen one.com från Trustpilot

https://se.trustpilot.com/review/www.one.com

Det är väldigt mycket bra omdömen men få verifierade. Jag skev nämligen mitt omdöme och märkte att jag behövde endast fylla i en domän och sedan skriva ett omdöme. Jag tror faktiskt att det är många fejkade omdömen, då det är för många utmärkt, men ni kan ju se att 16 % säger det är uselt.

 

Vanliga sökningar om ONE.com

One.com logga in, one.com support, one.com uppsägningstid, one.com bluff,  one.com dyrt, one com inkasso

Reco omdöme one.com

 

https://www.reco.se/one-com

VIKTIGT DETTA ÄR ANNONS

Detta är en köpt annons, det betyder inte att One.com är först i sökresultatet. Det betyder dom betalar för att kunder ska komma in på deras sajt!

Sökresultatet 3 översta resultat i Google är betald marknadsföring. Här får vem som helst synas som betalar för få in trafik.

Slutligen:

Bäst i test webbhotell 2021

Ber er, gå inte på ”bäst i test webbhotell” dom är vinklade. Det är nämligen så att dom webbhotell som är med på listan är med i ”affiliate nätverk och varje gång någon klickar och registrerar ett webbhotell, så får dom kickback. Ofta är det billigaste webbhotellet högst upp på bäst i test sidorna för då okunniga tenderar välja det billigaste, eller det som syns högst upp i google.

Summering: Sämsta webbhotell, både till privatpersoner & företag är ONE.COM

 

 

ONE:COM  NI SUGER jag vill ha ersättning för sveda för all tid jag behövt lägga på detta ärende.