36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Vill du se ut att ha en exklusiv och påkostad klädstil, utan att lägga multum på garderoben? Inga problem!1Det är lätt att tro att man får en mer exklusiv stil ju fler lyxiga detaljer man adderar. Men det är inte prislappen som avgör om stilen ser lyxig ut eller inte.

Så här klär du mer exklusiv ut som man

 • Ånga och stryk kläderna
  Välstrukna kläder får alla kläder oavsett prisklass att se mer exklusiva ut. En steamer går riktigt fort att få släta kläder med och är praktiskt ta med på resor. 
 • Klä dig monokromt
  Att klä dig monokromt är ett lätt sätt att se välklädd ut. En viktig princip när det kommer till monokrom klädsel är att ha koll på proportionerna så att det är smickrande för din kroppstyp. Har du voluminöst upptill så matcha med lite mer åtsittande nertill och vice versa. Kom ihåg att inte använda samma nyans på alla plagg, använd olika nyanser ur samma färgskala. 
 • Accessoarer som lyfter en hel outfit
  Att toppa sin outfit med snygga accessoarer gör att man sätter pricken över i:et eller toppar det sista som behövs för sin outfit.Om du känner att du behöver inspiration för att få en mer exklusiv look så börja med accessoarerna. Nätet är en bra källa till att handla örhängen, halsband och andra smycken.
 • Beiga kläder passar bra med guldsmycken
  Adderar du dessutom några smycken i guld, som går väldigt bra ihop med beige och brunt.
 • Marinblått och vitt
  Marinblått och vitt är en klassisk färgkombination som alltid fungerar, oavsett stil och tillfälle.
 • Khakigrönt och brunt
  Alla jordiga toner passar väldigt bra ihop, och khakigrönt och brunt är inget undantag. Genom att matcha de två nyanserna tillsammans får du en stil som känns välmatchad, elegant och som dessutom är väldigt behaglig att vila ögat på. Här är det snyggt att blanda in läder eller stålsmycken som armband.

  https://eofsweden.com/herrsmycken/leo-armband
 • Svart och vitt
  Det är svårt att hitta en färgkombination som är så tidlös som svart och vitt, och som på köpet ger en stil som garanterat andas lyx och elegans.
 • Kläderna ska sitta bra
  Passform är oerhört viktigt för att ge ett exklusivt intryck. Kläder som inte sitter bra kommer göra att du ser mindre proper ut. Är ett plagg för stort eller för långt eller med en dålig passform är det väl värt att investera i ett besök hos skräddare. Kortare män kan ibland ha svårt finna klädder som sitter lika bra på dom, vissa varumärken är bättre för kortare vs längre män.
 • Skjortor räddar looken
  En snygg skjorta går att variera i all oändlighet,  klä upp med kavaj eller klä ner med jeans, matcha med läderjacka eller en tjocktröja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *