36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Samarbete med hemförsäkringstudent.nu

Under studietiderna är oftast budgeten som förståeligt mer begränsad, men det går att få en livsstandarden med guldkant. Du behöver inte se ut som en slavs och leva på nudlar om du gör smarta val i din budget.

En gentleman för oss på Manity är en person som har en välklädd stil och som inte lever på pantburkar sista dagen innan Csn kommer. 

Grundregel 

Ta ett genuint intresse för människorna omkring dig och ta hänsyn till deras behov. Var artig, håll dörrar för människor, dra ut stolar för kvinnor när de sitter, gör de saker du har sett snygga män göra i gamla filmer. Var säker och bekväm med dig själv.

En stilig man är självsäker och en orädd man. Han tror att ingenting är omöjligt att uppnå och han går därför att ta risker, ha positiva förväntningar och uppnå framgång. Han vet hur man bär sig mycket bra och han är väldigt bekväm i sin egen hud.

Var en gentleman under studietiden

  • Framför allt annat: Du är vuxen; agera som en. 
  • Klä dig på rätt sätt
  • Kom i tid
  • Tilltala lärare på ett lämpligt sätt
  • Kom förberedd till lektionen
  • Stäng av smarttelefonen och lägg bort den
  • Delta i diskussionen
  • Ta hand om din ekonomi
  • Utöva sport och ta hand om din hälsa

Beroende på vilken bakgrund du har och kunskaper du har är det nu du sätter standarden i livet för din ekonomi. Försök att komma ihåg från Hemkunskapen om hur man gör en budget, att hålla en budget som student viktigaste.

Har du flyttat hemifrån finns det pengar att spara exempelvis ha en hemförsäkring student. Under Sommarlovet som kommer varje sommar kommer du inte något bidrag så antingen kan du arbeta extra för att täcka den perioden eller ta ett sommarjobb. Vi skulle säga, att vill man så finns det tid att arbeta extra som student för att dryga ut i kassan.

Att vara en gentleman innebär att ha en klädsel som ser proper ut, med enkla medel som skovård och steamer kan dina kläder hålla sig fräscha. Investera hellre i få bra plagg av kvalitét än många dåliga plagg. Det finns en uppsjö “spara pengar tips som student” så den biten kommer vi låta någon annan få berätta om.

Med mer pengar på kontot finns det mer möjligheter till att dejta kvinnor och bjuda ut dom middag eller drink. Kom ihåg att en komplimang är något som inte kostar något och bör ges på en dejt.

Se studenttiden som en tid där du går som ung man till en man och det kommer löna sig för när du väl är klar med din utbildning har du koll på hur du sköter din privatekonomi, det är under studietiden du bygger dig nätverk, får erfarenhet från extrajobb och bygger en basgarderob inför arbetslivet. Sök på Youtube om gentleman och fortsätt att läsa följa oss på Manity så kommer du få mer success in life.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *