36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Innehåller reklam och annonslänkar för John Henric

Min nya favoritbutik är Johan Henric för dom har allt en man behöver i klädväg och särskilt deras snygga kashmirtröjor för män i olika färger av bra kvalitet. 

Det är en investering att köpa kashmir och vårda det väl, det är en helt annan lyster i det materialet. Ett måste att ha ett gäng tröjor i garderoben.

 

Är det värt att köpa en kashmirtröjor?

Detta är en bra fråga som varje seriös shoppare måste överväga någon gång. En i kashmir tröja kan kosta dubbelt eller tre gånger så mycket som en bra ulltröja, och du måste undra om det är värt det att köpa kashmir. Vi säger: Ja! Definitivt! Cashmere är den mjukaste tröjan du någonsin kan tänka dig och håller dig behagligt varm samtidigt som den är så lätt att du inte överhettas, och det är bara början på dess värde. Låt oss prata om varför det är värt den extra investeringen att köpa kashmirkläder.

 

Vad är kashmir?

Kashmir är tekniskt sett en ull, men den kommer från specifika getraser snarare än får och dess fibrer är mycket finare och lättare än till och med fårull av högsta kvalitet, samt upp till åtta gånger mer isolerande. Kashmir är ont av i förhållande till ull, över två miljoner ton fårull produceras varje år, medan lite mindre än sju ton kashmir produceras under samma period. Det finns vackra folkloristiska berättelser om kvinnor som plockar fram hakhåren på betande getter för att spinna kashmirgarn, men nuförtiden klipps getterna helt enkelt. Det krävs fiber för två getter för att göra en tröja. Om du vill ha ett plagg som är mjukt att ta på, varmare än ull, lätt och andas, då är det absolut värt det att köpa kashmir.

 

Varför är kashmir lyxigt?

Behöver du ha på dig något lätt till ditt kontor, elegant till din kundlunch och  varmt när du väntar på ishallen utomhus? Cashmere har du täcker alla behov – bokstavligen. Kashmir har fantastiska isolerande egenskaper och kan vara varmare än ull, men den är också lätt och andas. Du kommer att trivas på kontoret och vara varm på isbanan. Till lunchen kommer kashmir att hjälpa dig att se och känna dig som bäst eftersom den är drömlikt lyxig att bära och alltid ser elegant ut med sin vackra drapering och dyra aura. Ett plagg som är mångsidigt

 

Klädvård: Kashmir

  • Använd en steamer för fräscha upp plagget
  • Vik tröjan och häng den aldrig
  • Ha en Kashmirkam
  • Använd en undertröja
  • Tvättråd 30 grader, eller kemtvätt
  • Lg klädstyler skåp

Pris per användning:

Jag är mycket för hållbarhet och brukar räkna dyrare inköp med ”pris per användning”, en Kashmirtröja kan du ha i många år om du vårdar den bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *