36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Idag tänkte jag skriva en spännande artikel om mode. Som modeintresserad man, älskar man att investera i exempelvis Harris Tweed kavajer eller Rolexklockor, om man nu har råd med det. Eller så följer man ett streetmode. Då kanske det är Moncler jackor som gäller. Som tur finns det något för alla i butikerna där ute, eller åtminstone för de allra flesta. Du kan ha ett par kalsonger med djungelmotiv eller par rutiga gubbkalsonger. Det finns billiga underkläder och det finns svindyra underkläder. 

Idag finns det väldigt mycket kampanjer, och extremt stor tillgång. Det har vi inte minst den blomstrande e-handeln att tacka. Ja, bortsett att det är både smidigt och ett bättre alternativ i kristider. Om du inte redan har gjort det, så rekommenderar vi att utforska det som finns online.

Välj rätt underkläder

Underkläder är väldigt underskattat som plagg. Det är plagg som modeintresserade män, kanske inte prioriterar lika mycket som exempelvis en kavaj. Snygga kalsonger, är den perfekta presenten för en modeintresserad man som inte har allt. Då föreslår jag att man spanar in en bra butik. 

Det kan vara en känd kedja, eller en dedikerad butik för underkläder. Jag har precis hittat www.kalsongshopen.se som verkar vara ett spännande alternativ. Det kanske inte finns så jättemånga butiker, som inriktar sig enbart på kalsonger.

Det finns många märken att välja mellan. Olika märken passar olika tycke och smak. Liksom, vad gäller övriga kläder så inriktar sig olika märken på deras egna stil. Det är framförallt också en av skillnaderna när det kommer till märkeskläder. De är helt enkelt snyggare designade i vissa fall. 

Design, kvalitet och tillgång

Många märken har ungefär samma kvalitet. Enligt mina personliga erfarenheter håller Resteröds lite bättre än till exempel Hugo Boss, Calvin Klein och H&M. Vill man ha exceptionellt bra kvalitet, och inte bara en snygg design. Ja, då få man nog gå upp en eller ett par prisklasser. Där rekommenderas framförallt Derek Rose. De kända för sina fantastiska badrockar bland annat. Jag skulle nog vilja hävda att Derek Rose kan vara skönare än Pellevävare, som också är ett fint märke. Pellevävare gör sina badrockar med textilier från Borås Textilfabrik, som är en Sveriges kanske bästa textilfabriker. 

Pellevävare har dock inga kalsonger eller strumpor. De är synd, det hade varit kul att se. Överlag finns det inte jättemånga märken att tillgå i underklädeskategorin för män. Det känns som att det finns ett mycket större utbud bland exempelvis glasögon. Det kanske har att göra med att det inte är ett lika “hett” område. Samtidigt har det dykt upp nya märkeskläder som man aldrig sett förut, eller som åtminstone jag inte har sett förut. Les Deux är ett sådant exempel. De har galet snygga saker, även om jag inte äger några kalsonger därifrån. 

Hade jag börjat utforska nya ställen att handla på, så hade jag kanske kollat in Kalsongshopen eller någon liknande butik. Jag hade knappast handlat på second hand. Second hand är för övrigt ett väldigt bra alternativ, men inte till underkläder. Men till min förvåning finns en del underkläder att tillgå där också. En del är helt nya, andra är solkiga. Usch, säger jag bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *