36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Innehåller reklam och annonslänkar för John Henric, Mq market

Raka herrjeans är otroligt mångsidiga. Deras klassiska, raka snitt gör att de passar till allt möjligt och för nästan alla tillfällen. Rakt skurna jeans med normal midja och klassisk benvidd. En äkta denim favorit som aldrig blir omodern, från svarta till blå tvättar som passar verkligen alla (nästan). Straight Jeans Herr

Jeans med rak passform är den mest mångsidiga passformen och passar bra på nästan alla kroppstyper. De är också bra för killar med bredare höfter, samt långa killar som riskerar att se ut som en stick figur i jeans som är för smala. Stilmässigt är raka jeans bäst i klassiska tvättar för casual looks.

Jeans straight modell man

Ett par regular fit jeans av hög kvalitet är inte bara ett måste i varje mans garderob – det är en nödvändig investering. Tänk på alla tillfällen de kan komma till pass. På jobbet passar ett par regular fit jeans utmärkt med en ljusblå skjorta och mörkare kavaj. Det ger ett professionellt intryck, samtidigt som det inte signalerar den strikthet som kostymen gör. När du sedan ska ut och äta med polarna passar samma jeans perfekt med en pikétröja eller vanlig T-shirt. Det är helt enkelt ett stilrent alternativ som passar de flesta tillfällen och kombinationer. En tumregel är att mörkare jeans i enkel stil generellt sett är att föredra i mera formella sammanhang. Ju ljusare och ju fler slitningar, desto mer informellt. Men du kan såklart experimentera hur du vill med normerna för att hitta din unika stil

Hur ska jeans med raka ben för män passa?

Jeans med raka ben tenderar att sitta lite högre – närmare midjan än höfterna – så välj något som är tillräckligt åtsittande så att de inte faller ner. Bara för att benen är lösare betyder det inte att någon annanstans borde vara.

Vem passar i straight jeans man?

Det är medelstora killar, är du välsignad med en båge i genomsnittlig storlek, bör det vara lätt att handla jeans. Oavsett om passformen är smal och lös, så kommer den förmodligen att se bra ut på dig. Det betyder att du har massor av styling alternativ.

Vad är skillnaden mellan jeans med normal passform och straight fit? Byxor med normal passform sitter mer löst på kroppen än byxor med rak passform. De smalnar av från höfterna till låret, men hela byxbenet har samma bredd. Byxor med rak passform sitter närmare kroppen och diametern är totalt sett mindre än en vanlig passform. Det finns ingen avsmalning från höfter till lår i en rak passform.

Köpråd:

Ska jeans vara tight i början?

Helst ska ditt midjeband sitta tillräckligt tätt för att du inte behöver ett bälte, men inte så hårt att det känns sammandragande. För rå denim betyder det att du kan passa in kanske två fingrar i midjebandet. Stretchiga jeans däremot töjer inte direkt ut sig så köp inte för tight, du får heller inte tvätta jeans med sköljmedel för du förstör fibrerna.

Snygga raka jeans hos John Henric

Raka Jeans hos Mq market

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *