36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Designerväskor kan kosta en förmögenhet och en budgetväska kan du få för en spottstyver. Men vad är bäst? Ibland kan vara värt att gå den gyllene medelvägen. Köp kvalitet som inte kostar multum. Prisvärd lyx brukar jag kalla det. En kvalitetsväska kan bli en investering för livet. Den kan hålla hur många år som helst om det är riktigt bra kvalitet på materialen. Men du måste såklart ta hand om den. Precis som mycket annat, till exempel bilar och fastigheter kan de åldras vackert. 

Väljer man en väska i äkta skinn eller högkvalitativ skinnimitation så kan de hålla sig snygga. Vintage väskor kan till exempel få en vacker patina. Då pratar vi om klass och stil, inte fult slitage. Kan du se skillnaden? Men en nyinköpt kvalitetsväska är också en fantastisk accessoar som går att matcha till flera olika outfits. Vi ger tips och råd på vad man ska tänka på när man köper en snygg väska.

Köp kvalitetsväskor online

Vissa drömmer om en väska från de stora modehusen som Prada eller Hérmes. Men undersökningar visar att personer inte bryr sig så mycket om status som vi kanske tror. Det som verkligen ger sann materiell status i andras ögon är faktiskt dyra fastigheter. Väskor och kläder har mindre betydelse. Därför kan man fråga sig, om det verkligen är värt att lägga tiotusentals eller hundratusentals kronor på en dyr märkesväska. Ett exempel är att en riktig Prada-väska går ofta loss på 20 000 kronor eller mer. Jag rekommenderar istället att man kollar inte alternativ som Sandlund / Hossain

Varför betala mer så dyra pengar för något som kanske inte är så mycket bättre? För bara en enstaka tusenlapp kan du få välsydda kvalitetsväskor i fina material. Deras väskor är till exempel gjorda av vegetabiliskt garvat full grain läder och YKK dragkedjor. Man använder till exempel ekologisk bomull och andra högkvalitativa material med betydligt högre kvalitet än mer konsumerbara väskor i lågprissegmentet.Du kan givetvis beställa deras väskor online direkt på deras webbplats.

https://sandlundhossain.com/products/weekendvaska-barnholm?color=Brun

Rätt väska för rätt tillfälle

Oavsett vad du köper för kvalitetsväska eller om du inte köper en kvalitetsväska, så bör du ha rätt väska för rätt tillfälle. Sandlund / Hossain är exempel på märken som säljer väskor för olika ändamål. De är ganska få kvinnor som inte använder sig av en handväska. Många har flera handväskor för olika outfits eller olika behov. 

Till exempel en weekendbag är en utmärkt väska för träning. Den fungerar lika bra när man ska ut och resa. Just på resor är det extra viktigt att väskorna håller. Och man kan köpa både resväskor i olika storlekar och vanliga, mindre väskor. Det är tråkigt (och kan bli ganska besvärligt) om man har bråttom iväg någonstans och sedan går väskan sönder. Kvalitet kan vara väldigt underskattat idag. Det är också en klar fördel att ha en väska som har ett innanmäte som passar just dig och dina behov. Välj inte bara en väska som är snygg. Välj en väska som du verkligen gillar och som är praktisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *