36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Det finns inget som känns mer lyxigt och påkostat än en walk in closet. Det går inte att förneka att de också ser fantastiska ut och så mycket snyggare än vanlig garderob. Nya bostadsköpare letar alltmer efter just walk in closet och faktum är att vissa människor anser att det är lika viktigt som det finns ett badrum i boendet.

​​En walk in closet kan till och med förbättra din morgonrutin, vilket ger dig mer tid att njuta av din frukost eller gå till jobbet tidigare. Det är nämligen så att du kommer aldrig att behöva oroa dig för att kläder och skor är trångt undangömda där du inte finner dom. 

Skapa den rätta industriella inredningen med glaspartier med smide

Walk in closet har mer ventilation än en traditionell garderob och hjälpa till att förebygga mögel. Att ha det extra upphängning utrymmet låter dina kläder andas och eftersom allt inte kläms ihop kan du minska risken för veck, vilket i sin tur leder till mer strykning.

Källa: https://www.pinterest.se/pin/426786502192238542/

Behöver man verkligen en walk in closet?

Om du inte har tillräckligt med kläder eller accessoarer så kanske det inte riktigt är ett nödvändigt tillägg för dig. Om du bor ensam och inte riktigt planerar att bilda familj så kan en walk in closet vara överdrivet. Å andra sidan, om shopping är din favoritaktivitet så kan det vara värt att överväga, personligen tycker jag om att se vart mina investeringar tagit vägen. En fin prydlig garderob full med kläder är härligt, nästan som att shoppa hemma hos sig själv varje morgon jag ska byta om.

Med hjälp av smides väggar kan man bygga en walk in closet i alla dess olika utrymmen, men även skapa fristående del i ett sovrum. Du kan skräddarsy den helt efter dina behov. På så vis slösar du inget onödigt utrymme, du kan även ha organisering för slipsar, byxor, kavajer, solglasögon, klockor, you name it. 

Bildkälla: https://www.pinterest.se/pin/426786502194624322/

Jag har en lägenhet med extra yta och tänker låta bygga en walk in closet som ska ha dubbeldörrar av svart smide. Det kommer gå väl ihop med dom bruna nöt hyllorna kommer att installera och platsbygga. Stilrena stommar och eleganta glasdörrar ger en skön känsla av lyx. Hos Smidesrum finns allt inom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *