36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Om du är sugen på att testa en ny hobby, så kanske modellbygge kan vara något för dig. Detta är något som passar olika åldrar, så väl som båda kön. Ett bra ställe som erbjuder en mängd olika byggsatser, det är Time for Machine, klicka här för att se deras sida. Där har du bland annat byggsatser från Robotime. Dessa finns i två varianter, Robotime ROKR och det är Robotime ROLIFE. 

Utöver dessa märken finns det även andra bra märken med modeller och byggsatser att välja på, det med olika svårighetsgrader. 

Testa att bygga 3D pussel i trä

Ett slags modellbygge det är ett 3D pussel helt i trä. Det är då både en byggsats och ett pussel kan man säga. Både Robotime ROKR och Robotime ROLIFE är 3D pussel/byggsatser. Det är då helt enkelt en tredimensionell modell av något, i trä, som du bygger samman. Det går att bygga det mesta med ett sådant här pussel. 

Att bygga med 3D är både utmanande och skoj! Om du köper ett kit med detta så får du alla de delar du behöver ha för att foga samman det. 

Pussel från Robtime

Time For Machine har som sagt två varianter av pussel/byggsatser från Robotime. När det gäller Robotime ROLIFE så består dessa av många olika söta dockhus, helt i trä. Alla bitar är sorterade i separata påsar och innehåller dessutom en steg-för-steg-instruktionsbok vilket underlättar bygget.

Robotime ROKR byggsatser finns i en mängd varianter och utseenden. Det går att bygga allt från städer till tåg, robotar och en massa mer. Du behöver inga skruvar eller lim för att sätta samman dem.

Så vill du ha skoj en stund samtidigt som du får en utmaning så kan det vara smart att köpa ett 3D-träpussel. De blir fina små konstverk när du är klar. De passar även mycket bra att ge bort i present. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *