36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Samarbete med allaprodukter.se

I denna bloggpost tänkte jag ge några tips om hur du kan styla ditt skägg snyggt med en skäggtrimmer. Aldrig har män haft så mycket skägg som nu, kort skägg, mellan längd på skägg, långt skägg. Alla olika skäggfrisyrer behöver någon form av grooming. Det är sällan ett skägg som får växa helt vildvuxet ser helt bra ut.

Skapa ett välvårdat och friserat skägg med en skäggtimmer

Om du inte har en skäggtrimmer är det nu du behöver införskaffa en sådan skulle jag säga, en skäggtrimmer effektiviserar trimningen av skägget och är lätt att hantera med sina olika inställningar. Ska man ha ett skägg ska det enligt mig se välvårdat ut, ovårdat är för de dagarna du är hemma sjukanmäld från landet eller är på semester och vill släppa allt. Att låta skägget växa fritt kommer inte ge dig mer fylligare skägg, då du föddes med antal skägg hårsäckar som producerar hår. Däremot tar det ett par veckor att odla ut ett skägg jämt fylligt och då är det bra att trimma. 

Hur gör man när man ska trimma skägget som nybörjare?

Det bästa sättet att trimma ditt skägg är att börja med den längsta hårlängden och ta ner det gradvis. Ställ in din skäggtrimmer på den lägsta inställningen och trimma hela skägget. Gå mot hårväxtens riktning för att ta bort överflödigt hår. Upprepa med kortare triminställningar tills du är nöjd med längden.

Forma dina polisonger och ta bort eventuella hårstrån som dyker upp på kinderna ovanför skägglinjen. Definiera din skägglinje med en rakhyvel eller extremt tät skäggtrimmer. Bättra runt läpparna, se till att inga hårstrån sträcker ut sig över dem och följ det med precision trimning av dina näsborrar också.

Styla skägget med bra skäggstyling för få glans och att det håller sig på plats när det blåser. Skäggolja är populärt och glöm inte att rengöra huden under skägget regelbundet.

Att rengöra dina klippmaskiner är enkelt och smärtfritt. ”Borsta helt enkelt bort allt hår som finns kvar på bladen och spraya sedan ett desinfektionsmedel på dem efter varje användning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *