36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

När efterfrågan på hudvård för män ökar, lanserar NIVEA MEN en helt ny anti-age serie. NIVEA MEN Anti Age Hyaluron med hyaluronsyra återfuktar huden på djupet, motverkar fina linjer och bevarar hudens spänst och lyster.

NIVEA MEN Anti Age Hyaluron är en produktserie som består av två produkter, en ansiktskräm och en ansiktsgel, speciellt framtagna för män. Hyaluronsyrans fuktbindande egenskap gör Anti Age Hyaluronserien till den ultimata serien för män som vill vårda och bevara hudens lyster och spänst.

NIVEA MEN Anti Age Hyaluron Face Cream SPF 15:
 är en ansiktskräm med anti-age egenskaper och hyaluronsyra som främsta ingrediens som återfuktar, minimerar fina linjer samt stramar åt huden. Krämen återfuktar på djupet och lämnar en skön känsla på huden. Med SPF15 skyddar den även mot solens UV-strålar. Den lätta formulan absorberas snabbt och lämnar en klibbfri känsla på huden. 149 kr.

NIVEA MEN Anti Age Hyaluron Face Gel:
är en ansiktsgel som innehåller den högsta koncentrationen av hyaluronsyra (+20%) vilket ger huden extra återfuktning. Den lättabsorberande och klibbfria formulan känns lätt på huden och minimerar fina linjer samt stramar åt huden för mer lyster och spänst. 5 tips från NIVEA MEN – Exfoliera ansiktet varannan till var tredje dag för att produkterna ska få bäst effekt. – Rengör huden innan du applicerar produkterna. – Applicera hudkrämen på dagen för att skydda ansiktet med SPF och ansiktsgelen på kvällen för ge huden extra fukt under natten. – Applicera på ansiktet och halsområdet dagligen. – Använd cirkulära rörelser. Nyheterna finns i dagligvaruhandeln nu. Rekommenderade cirkapriser är: • NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron Face Cream SPF15, 50 ml 149 kr • NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron Face Gel, 50 ml 189 kr

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *