36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Innehåller annonslänkar reklam för Lyko

Många av mäns hud åldras 15 år snabbare än den borde för att vi män ofta inte tar hand om vår hud. Ofta drar vi en handduk som skrubb i duschen för peeling effekt, men det det finns några handfasta skönhetstips för män.

Här är några handfasta skönhetstips för män:

 1. Rengöring: Se till att rengöra ditt ansikte varje dag för att avlägsna smuts, olja och döda hudceller. Använd en mild ansiktsrengöring och tvätta ansiktet med ljummet vatten. Undvik att använda tvål, eftersom det kan torka ut huden.
 2. Fuktgivande: Applicera en fuktighetskräm efter rengöring för att hålla huden återfuktad och mjuk. Välj en produkt som passar din hudtyp. Detta hjälper till att förhindra torrhet och rynkor.
 3. Solskydd: Använd en solkräm med högt solskyddsfaktor när du vistas utomhus under längre perioder. Detta hjälper till att skydda huden från solskador och för tidigt åldrande.
 4. Rakning: Om du rakar dig, använd en bra rakhyvel och rakgel eller raklödder för att undvika hudirritation. Se till att byta ut rakbladet regelbundet för att få en ren och nära rakning.
 5. Ögonvård: Om du har påsar under ögonen eller mörka ringar, kan du använda ögonkrämer eller kalla kompresser för att minska svullnad och ljusa upp området. Se också till att få tillräckligt med sömn för att undvika trötthet i ögonen.
 6. Munhygien: En fräsch andedräkt och välskötta tänder är viktigt för en bra utstrålning. Borsta tänderna två gånger om dagen, använd tandtråd och skölj med munvatten regelbundet.
 7. Hälsosam kost och motion: En hälsosam livsstil speglas i din hud och utstrålning. Ät en balanserad kost rik på frukt, grönsaker och fullkorn, och försök att regelbundet motionera för att främja god blodcirkulation och ge en frisk hudfärg.
 8. Hygien: Håll alltid god hygien genom att duscha regelbundet och tvätta håret noggrant. Använd en mild schampo och balsam som passar din hårtyp.
 9. Skäggvård: Om du har skägg, se till att vårda det ordentligt. Tvätta det regelbundet, applicera skäggolja för att hålla det mjukt och välvårdat, och trimma det regelbundet för att behålla en snygg form.
 10. Sömn och stresshantering: Försök att få tillräckligt med sömn och hantera stress på ett hälsosamt sätt. En god natts sömn och stressfri tillvaro bidrar till en frisk och strålande hud.

Kom ihåg att varje persons hud är unik, så det kan vara bra att experimentera och hitta de produkter och rutiner som passar just dig bäst.

Skönhet enligt mig är en livsstil, alla män bör ta hand som sig själva och ha basen hemma som såsom rengöring, fukt och skrubb- Manity

Hud

 • Black mask för porer
 • Ögon kräm för mörka ringar under ögon!
 • Bodylotion, ingen vill känna på en torr hy

Hår

 • Torrschampo för mer struktur i platt hår
 • Hårtransplantation för tunt hår
 • Saltvatten spray för struktur

Ögon:

Träning!

 • Lat eller inte inte hinner prova CM Slim och bygg rumpa/magrutor!

Smink

 • Concealer under ögonen
 • Bronzer för se ut att man kommer från stranden!
 • Brun utan sol!
 • Ögonfransböjare ör mer öppna ögon!

Läs även: Så kan du minska påsar under ögonen och mörka linjer

2 kommentarer

 1. avatar
  Andreas säger:

  Bra tips!

 2. avatar
  Manity säger:

  Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *