36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Kanske det är så att du har mycket mygg där du bor? Att sitta ute och det är en massa mygg som stör är inte särskilt trevligt. Det kan vara smart att köpa en myggfångare. Det kan du hitta genom att klicka här. En myggfångare bör placeras på rätt plats, så att den gör sitt jobb på bra sätt. 

Börja med att leta upp var myggen kommer från. Myggäggen kläcks bara om det finns vatten eller fukt. Så har du platser där detta finns, så är det troligen där de kommer från. De trivs även i buskage eller högt gräs. Så där kan du ställa din myggfångare. 

Andra sätt att bli av med myggen

Det går även att testa andra saker än en myggfångare för att bli av med både mygg och knott.  Något som de inte gillar särskilt mycket, det är lukten av brinnande kaffepulver. Du kan därför ta kaffesump eller kaffe och lägga i en skål och låta torka. Sedan kan du ta den och lägga i en foliebit. Tänd den sedan där du sitter. 

Citrus är en annan doft mygg inte är förtjust i. Du kan köpa citrusdoftande myggljus att ha ute där du sitter, eller så tar du vanliga värmeljus som du droppar ner ren, koncentrerad tea tree oil i.

Undvik alkohol och mörka kläder

Något mygg gillar, det är när du har druckit alkohol, då kommer de dras till dig, så låt bli att dricka om du inte vill ha en massa mygg omkring dig. Samma sak med mörka kläder, detta drar till sig mygg. Ha hellre ljusa kläder på dig. 

Du bör även se till att hålla din tomt ren och fin från buskage och högt gräs. Som tidigare nämnt så är det ju ofta där som myggens ägg kläcks. Så rensa ut detta i din trädgård. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *