36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Är du som mig som fått höra från föräldrarna att det inte blir någon pool för att det är för mycket arbete att sköta poolen? Så var det iallafall för mig och fortfarande längtar jag efter att ha en pool. Det kvittar om jag skulle ha kort sväng till badplats, en pool är högst bekvämt och privat område att hänga med vännerna och hålla poolfest. 

Numera finns det robotar till det mesta och vi kan på så vis få mer tid över till att njuta mer och du som följer min blogg vet att jag uppskattar väldigt mycket smarta lösningar för att frigöra tid och en poolrobot “poolstädare” är inget undantag. Varför städa poolen själv när en pooldammsugare kan göra jobbet åt dig?

Din pool behöver regelbundet underhåll. Därför lönar det sig att utveckla en stark grundläggande förståelse för pool underhållsinformation.

När du vet hur din pool fungerar, de bästa sätten att ta hand om den och hur du planerar den, är du redo att lösa nästan alla potentiella poolproblem som flyter på i din väg.

Höj värdet på din villa med en pool

Som de flesta större värdehöjande åtgärder för ditt hem och villa så kan en fräsch snygg pool verkligen göra ditt hus mer lättsålt.Du kan styla din pool med avancerad uppvärmning och belysning, installera högteknologiska poolöverdrag och till och med njuta av musik medan du simmar med poolhögtalare under vattnet. Men oavsett hur lyxig pool du har så behöver om du har en grundläggande förstålse för hur du håller din pool i toppskick. Varje pool fyra komponenter som behöver regelbunden vård för att hålla sig fräsch i många år.

 

Dessa inkluderar:

  • Poolvattnet
  • Poolens innervägg eller foder
  • Poolens filtersystem
  • Poolens system för skummare och retur

Spar tid på rengöringen med en poolrobot

En poolrobot kan simma runt i poolen och städa både botten, vägg och vattenlinje. Den har en inbyggd kasset som samlar upp skräp och är enkla att tömma och du kan välja mellan olika städprogram och det finns fyrhjulsdrift med om du verkligen vill uppnå en perfekt ren pool. Priserna är helt överkomliga så det är verkligen värt investeringen i tiden du kommer att spara.  Givevis så behöver du komplettera med andra tillbehör för hålla poolen fräsch så att du har rätt pH-värdet i din pool.

VORTEX PRO 4WD BOTTEN, VÄGG OCH VATTENLINJE

Poolgiganten.se har allt du behöver i poolväg och bra guider om hur du sköter poolen och alla tänkbara rengöringsprodukter för pool. Visste du att det är väldigt bra att bygga sin pool under sommaren? 

Termopool: https://poolgiganten.se/pool/

Intressant kuriosa är att Thermopoolen är Sveriges mest sålda pooltyp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *