36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Allt fler företag i Sverige ser fördelarna att börja sälja på Amazon och nu ut i världen. Amazon är mellanhand med lager och tar hand om allt och du som säljare kan fokusera på din kärnverksamhet.

Att komma igång som säljare på Amazon är enkelt, men lättare i vissa kategorier än andra där potentiella säljare måste godkännas och uppfylla specifika säljkrav

I vissa kategorier kan det vara för lätt att komma igång med att sälja men det har blivit allt svårare att” hittad på Amazon” eftersom det har översvämmats med produkter från internetmarknadsförare som ser fördelarna i Amazon marketplace. Som ovan kan det ta flera månader att bli godkänd att få börja sälja på Amazon och många svenska byråer tar därför hjälp av en Amazon byrå.

Även om Amazon erbjuder säljare på Amazon räckvidd som är otänkbar via någon annan marknadsplats, inklusive potentialen för global distribution så är framgång inte lätt eller heller garanterat. Det är lika många företag som lyckats som inte lyckas på Amazon så det gäller att göra rätt från början.

Det är nämligen så att Amazon kan stänga ditt försäljningskonto om du bryter mot deras policyer och då kan du plötsligt vara utan intäkt och det kan vara svårt att återställa ditt Amazon säljarkonto, vilket gör det till en ömtålig situation att basera ett företag på och det är lätt att bli avstängd. För små och medelstora företag är försäljning via Amazon Marketplace en chansning. Men ändå är det många företag som vill testa sin lycka på Amazon.

Sverige är ett bra land för att sälja via Amazon

Sverige var ett smart val för Amazons första nordiska marknad – inte på grund av sin befolkning eller ekonomi i sig, utan för att landet anammar online -kulturen så bra. Enligt Nordea har Sverige den femte högsta online-befolkningen i världen med 94,8% av landet online-och det näst snabbaste internet efter Sydkorea!

Jag har faktiskt börjat att handla från Amazon Sverige, det är spännande plattform måste jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *