36M9KoHskUI3RWL3vUSWTGeYJGx7PT6ZlLbJmG_S

Samarbete med:alltomabonnemang.se

Idag har de allra flesta någon form av abonnemang. Det kan vara ett mobilabonnemang, abonnemang på en strömningstjänst för musik, tv eller film, tidningsabonnemang, abonnemang på matkassar, abonnemang på hemstädning eller något annat. 

Det är lätt att samla på sig abonnemang utan att tänka på hur många man faktiskt har och vad de kostar varje månad. Man kanske till och med har liknande abonnemang där man bara använder det ena. Då är det dags att få koll på sina abonnemang! 

Vad är ett abonnemang?

Enligt https://sv.wikipedia.org/wiki/Abonnemang är ett abonnemang ett avtal mellan en leverantör och en kund där leverantören återkommande levererar en vara eller tjänst till kunden. Om det till exempel handlar om ett mobilabonnemang får kunden tillgång till mobiloperatörens tjänster under avtalsperioden, om det handlar om ett abonnemang på en strömingstjänst får kunden tillgång till det strömningsbara materialet på leverantörens tjänst under avtalsperioden och om det handlar om ett el-abonnemang levererar leverantören el till kunden under avtalsperioden.

 

 • Mobilabonnemang
 • El-abonnemang
 • Strömningstjänster som Netflix, Spotify, HBO Nordic, C More, Apple Music och Amazon Prime
 • Abonnemang på hemstädning
 • Abonnemang på matkassar
 • TV-abonnemang
 • Bredbandsabonnemang

 

Få koll på dina abonnemang

Ett abonnemang betalar man ofta för varje månad – om man har många abonnemang hos många olika aktörer kan den totala månadskostnaden till slut bli ganska dyr. Se över vilka abonnemang du har och vad de kostar varje månad – du kan spara mycket pengar på att ha bättre koll och överblick. 

 

Fråga dig själv:

 • Använder jag abonnemanget varje månad?
 • Vad betalar jag för abonnemanget? Är det värt det?
 • Har jag liknande abonnemang? Behöver jag båda?
 • Finns det bättre erbjudanden hos andra aktörer? Jämför abonnemang!    

 

Jämför abonnemang

Har man flera abonnemang och man känner att man behöver rensa lite för att få bättre koll är det bra att jämföra abonnemang. Du kanske har flera olika abonnemang hos olika strömningstjänster för film och tv – jämför abonnemangen med varandra för att hitta det du vill ha kvar och som du känner är mest värt månadskostnaden. 

 

alltomabonnemang.se kan man enkelt jämföra abonnemang med varandra. Du får en överblick över vad abonnemangen kostar varje månad, om de har någon bindningstid och om det finns abonnemang med ett extra bra erbjudande just nu. Många abonnemang på strömningstjänster erbjuder till exempel första veckorna eller månaderna gratis – då kan man säga upp det abonnemang man har och testa en ny tjänst utan att det behöver kosta något. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *